Sadurunge JNP didegake, Amanda lan Bin wis kerja ing industri sepatu suwene 8 taun.Sajrone periode kasebut, kita entuk akeh pitulung saka pabrik-pabrik sing tansah ndhukung pangembangan lan produksi produk anyar, klien sing mbantu kita ngerti marketing, branding lan uga komunitas sosial sing mbantu kita ngerti carane nggawe bisnis sing apik.

Dadi kita tansaya munggah langkah dening langkah, kita sumber bahan baku ing pabrik beda lan aksesoris ing pasar beda dening awake dhewe, Bin tindak sekolah sepatu kanggo sinau carane nggawe sepatu lan pola sepatu, priksa manawa kita bisa communite karo pabrik luwih profesional lan efisien.

Banjur, kita duwe tim sing apik banget, sing nindakake prekara kaya sadurunge.Kita tansah ngerti bantuan klien kita sale uga bisnis win-win kanggo kabeh us.We kabeh mengkono tim kerja bebarengan.

maca liyane
ndeleng kabeh
ndeleng kabeh

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.