Babagan awake dhewe

kita
JNP_logo-w

JNP - Jaga Kaki!

未标题600 -400

JNP ditemokaké kanggo nggawe fashion lan sepatu kualitas nyaman.

Tansah ngasilake sepatu klien kanthi inovasi, semangat lan tanggung jawab.

Sadurunge JNP didegake, Amanda lan Bin wis kerja ing industri sepatu suwene 8 taun.Sajrone periode kasebut, kita entuk akeh pitulung saka pabrik-pabrik sing tansah ndhukung pangembangan lan produksi produk anyar, klien sing mbantu kita ngerti marketing, branding lan uga komunitas sosial sing mbantu kita ngerti carane nggawe bisnis sing apik.

Dadi kita tansaya munggah langkah dening langkah, kita sumber bahan baku ing pabrik beda lan aksesoris ing pasar beda dening awake dhewe, Bin tindak sekolah sepatu kanggo sinau carane nggawe sepatu lan pola sepatu, priksa manawa kita bisa communite karo pabrik luwih profesional lan efisien.

Banjur, kita duwe tim sing apik banget, sing nindakake prekara kaya sadurunge.Kita tansah ngerti bantuan klien kita sale uga bisnis win-win kanggo kabeh us.We kabeh mengkono tim kerja bebarengan.

w
qqq

Ngembangake & Desain

Kita ngembangake sepatu karo klien kita bebarengan, saka milih bahan,ngembangaken desain anyarsaka karya seni, idea
Nyoba saben conto sing digawe, mriksa kualitas produk.

Rantai Pasokan

Tim produksi kita, sing kerja bareng luwih saka 15taun.Thanks kanggo mangerteni standar dhuwur kita, mriksa produk saka bahan baku, nglereni bêsik, setengah produk, produk rampung lan packing.Because kita pracaya iku bakal luwih gampang kanggo nggawe produk kualitas lan ketemu wektu timbal produksi.Mung kita bisa ngontrol prosedur kasebut, lan entuk asil sing apik.

s
tt

Sertifikat

Tim JNP entuk akeh dhukungan saka klien, pemasok lan komunitas sosial.
Dadi titik kunci kita peduli babagan sertifikat. Sertifikat produk kanggo nglindhungi lingkungan, kesehatan masyarakat. Audit pabrik kanggo hak asasi manungsa.
BSIC, SEDEX, DISNEY, SGS etc

Merek kerja sama (logo)

15 taun, kita wis kerja sama akeh merek, kalebu merek sepatu terkenal, merek fashion, supermarket dll.
Muga-muga pengalaman kita, bisa mbantu kita loro kanggo ngembangake bisnis.


Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.