. China Classic Sheepskin Ankle Snow Boots Produsen lan supplier |JNP

Boots Salju Kulit Domba Nyata Klasik

Katrangan singkat:

* Boots Kulit Wedhus–5854

* Boot kulit wedhus iki nduweni insole kulit wedhus kanthi desain boot musim dingin klasik.Kulit wedhus sacara alami minangka termostatik, tegese bisa ngatur suhu awak.

* Lapisan wulu kulit wedhus sing mewah ndadekake sikilmu anget.Jahitan awet.Desain busana modis.TPR outsole nawakake tambah traksi, daya tahan, bantalan lan keluwesan.

* Ndhuwur nggunakake kulit wedhus kualitas dhuwur, alus lan nyaman, tahan nyandhang lan breathable, nyaman kanggo nyandhang.Lapisan digawe saka 100% kulit wedhus pindho sisi.


Detail Produk

Tag produk

werna-werna

Sepatu salju klasik iki minangka pemandangan modis nalika musim dingin.Sepatu salju kita bisa disesuaikan ing macem-macem warna, jambon, ireng, abang lan liya-liyane.Sampeyan bisa ngatur warna apa wae sing dikarepake, hubungi kita.Werna ndhuwur lan werna wol lapisan bisa disesuaikan, cocog.

牛绒色卡

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan kita wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.
Kustomisasi bisa diwenehake:
1. Ngatur logo: Ndhuwur, Insole, Outsole
2. Bahan khusus: Kulit Domba, Suede Sapi, Suede, Glitter dll
3. Werna khusus: Jambon, Ireng, abu-abu lsp
4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, Eropa lan Amerika
5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas poli lsp,Sampeyan uga bisa ngatur Logo kanggo kemasan kasebut
Contact us for customization ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.
Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, mangga ngenteni kanthi sabar, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.

c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.