Custom Ladies Fluffy ditiru Mink Wulu Loro tali Birken Sandals Sandal

Katrangan singkat:

* Sandal wulu mink sing ditiru wanita-9535
* Kain wulu mink imitasi berkualitas tinggi kasedhiya ing macem-macem warna
* Desain gesper sing bisa diatur supaya pas karo ukuran sikil sampeyan
* Bahan memory foam tebal, lembut dan nyaman dipakai
* TPR anti-slip tunggal kanggo lumaku gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Fashion, nyaman, sandal birken alus:

Bubar, sandal birken wis disenengi dening akeh wong.Peluncuran paling anyar saka sandal gaya-birken sing laris iki. Desain tali ganda nduweni gesper sing bisa diatur supaya pas karo ukuran sikilmu. nyaman banget kanggo tutul.Kanthi bahan busa memori sing kandel, wong dadi alus kaya mlaku lan nyaman ing awan.

Tlapak sandal iki digawe saka bahan TPR lan tahan nyandhang.Bantalan tengah uga ditutupi kain wulu mink tiruan, nggawe sandal iki alus banget.Sandal iki minangka hadiah kanggo kulawarga lan kanca-kanca, aku yakin dheweke bakal seneng banget karo sandal iki.
Kita minangka produsen sandal profesional lan uga pemasok sandal sing kuwat banget. Kita duwe layanan khusus profesional sing nawakake kustomisasi logo, kustomisasi materi, lan kustomisasi warna. Kanggo ide apa wae, hubungi kita.

COLOR

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.
dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.