. China Custom Ladies Fluffy Ditiru Mink Fur Two Strap Birken Sandals Sandal produsen lan supplier |JNP

Custom Ladies Fluffy Ditiru Mink Wulu Loro Tali Birken Sandals Sandal

Katrangan singkat:

* Ladies 'Tiru mink wulu birken Slipper-9535
* Kain wulu mink imitasi berkualitas tinggi kasedhiya ing macem-macem warna
* Desain gesper sing bisa diatur supaya pas karo ukuran sikil sampeyan
* Bahan memory foam tebal, lembut dan nyaman dipakai
* TPR anti-slip tunggal kanggo lumaku gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Fashion, nyaman, sandal birken alus:

Bubar, sandal birken wis disenengi dening akeh wong.Peluncuran paling anyar saka sandal gaya-birken sing laris iki. Desain tali ganda nduweni gesper sing bisa diatur supaya pas karo ukuran sikilmu. nyaman banget kanggo tutul.Kanthi bahan busa memori sing kandel, wong dadi alus kaya mlaku lan nyaman ing awan.

Tlapak sandal iki digawe saka bahan TPR lan tahan nyandhang.Bantalan tengah uga ditutupi kain wulu mink tiruan, nggawe sandal iki alus banget.Sandal iki minangka hadiah kanggo kulawarga lan kanca-kanca, aku yakin dheweke bakal seneng banget karo sandal iki.
Kita minangka produsen sandal profesional lan uga pemasok sandal sing kuwat banget. Kita duwe layanan khusus profesional sing nawakake kustomisasi logo, kustomisasi materi, lan kustomisasi warna. Kanggo ide apa wae, hubungi kita.

WARNA

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.
dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.