. China Custom Smile Soft Indoor Bedroom Winter Love Pattern Cotton Memory Foam Sandal kanggo Wanita produsen lan supplier |JNP

Custom Smile Soft Indoor Bedroom Winter Love Pattern Cotton Memory Foam Sandal kanggo Wanita

Katrangan singkat:

* Sandal sing nyenengake kulawarga sing nyenengake lan nyenengake —— 10007

* Sandal tokoh cilik klasik, cocog kanggo lantai kamar turu

* Desain jempol sing ditutup supaya tetep anget ing mangsa

* Sol anti slip, aman dipakai

* MOQ: 2 pasang

* Ukuran: 36-37 38-39 40-41 42-43


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal Love Indoor:

Insole sepatu ngarep iki digawe saka umpluk memori kapadhetan dhuwur sing kuat, sing bisa ngendhokke sikil sawise mlaku-mlaku.

Gampang dilebokake lan dicopot. Supaya sikilmu anget.Nyedhiyakake kenyamanan ekstra kanggo sikilmu.Sepatu sing entheng entuk rasa mendhung nalika mlaku.

Non-Slip Rubber Sole.Material dhewe uga menehi pangayoman kanggo lantai, nyegah goresan, lan tlapak sikil nyerep gangguan nalika mlaku ing lantai.Saliyane daya tahan bantalan, sandal uga nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo tungkak lan sikil.

Cocog kanggo akeh kesempatan. Sampeyan bisa nganggo kanthi bebas ing omah utawa metu tanpa ngganti sepatu.Sampurna kanggo mlaku-mlaku, blanja, mlaku-mlaku asu, ngombe teh lan santai ing kursi rotan.Uga apik kanggo lelungan lan liburan.

Pilihan Hadiah sing apik. Sepatu mewah iki bakal dadi hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.