Custom Soft Nyaman Kandel Memori Busa Indoor Nyaman Lamb Wulu Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Bulu Lamb–9444

* Desain siji tali, fashion klasik

* Kualitas wulu wedhus ndhuwur, nyaman alus

* Midsole busa memori super kandel, mumbul kanthi cepet

* Outsole TPR, fleksibel lan anti-slip


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal iki minangka desain open-jempol sing klasik lan disenengi dening akeh pelanggan. Sandal premium iki sampurna kanggo nyandhang omah. .

Ing Ndhuwur fitur wulu wedhus kualitas dhuwur, tutul alus lan comfort.Sole iku super alus karo umpluk memori super-kandel,.Nalika sikil sijine ing sandal, kaya lumaku ing mega.Superthick memori umpluk mumbul maneh cepet.Relax sikilmu rampung. Outsole digawe saka kualitas TPR, fleksibel, slip lan nyandhang.

Sandal ngarep sing dirancang kanthi ati-ati iki, supaya sampeyan bisa santai ing omah, lan supaya sampeyan duwe wektu luang sing nyaman. Rekomendasi sandal iki yen sampeyan pengin kepenak.

Bahan produksi wulu wedhus duwe macem-macem warna sing bisa dipilih, sampeyan bisa milih jambon, beige, ungu, etc.Welcome kanggo ngatur warna sing dikarepake.Kita bisa dihubungi kanggo pitakonan apa wae, lan kita bakal nanggapi pitakonan sampeyan ing wektu.

9444 (14)
Custom Women Soft Comfortable Thick Memory Foam Indoor Cozy Lamb Fur Slippers
色卡

Layanan khusus kita

Kita duwe pirang-pirang taun pengalaman layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Sampeyan bisa milih kanggo ngatur logo, ing sawijine utawa pad ndhuwur.Bahan uga bisa disesuaikan.Mesthi, sampeyan uga bisa ngatur warna supaya cocog karo warna sing disenengi.Ukuran khusus uga kasedhiya.

Pungkasan, kemasan produk bisa disesuaikan, supaya kemasan produk uga nduweni karakteristik pribadi.

Kanggo gagasan kustomisasi, kirim pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, mangga ngenteni kanthi sabar, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.

dz

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.