Custom Soft Warm Outdoor Tali Ladies Ditiru Mink Wulu Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Wulu Wanita-9246

* Kain wol mink imitasi kualitas dhuwur, kasedhiya ing pirang-pirang warna

* Desain tali warna ame, nganggo luwih apik

* Gunakake bahan busa memori, alus lan nyaman

* TPR anti-slip tunggal kanggo gampang lan aman lumaku


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal wanita multi-warna sing apik banget:

Iki minangka sandal omah wanita sing nyaman kanthi desain jempol sing mbukak, wulu mink sing ditiru alus lan nyaman kanthi sentuhan sutra banget. Pita elastis ing mburi sandal njero ruangan iki nahan sikilmu kanthi aman, ndhukung tungkak lan sikilmu saka slipping.

Midpad digawe saka umpluk memori elastis sing dhuwur, sing bakal nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo nyuda tekanan ing sikil.Sandal busa memori wanita sing nyenengake nggawe sampeyan rumangsa mlaku ing mega nalika sampeyan mlebu ing sandal kasebut kanthi sentuhan sing lancar lan sikil sing santai.Kualitas TPR outsole sing ngalangi sampeyan saka slipping nalika lumaku ing lantai teles.

Sandal kita cocok kanggo kamar turu, ruang tamu utawa pawon, nanging uga bisa disiapake ing njaba omah. Sampeyan bisa ngombe teh sore ing pekarangan, nyirami pekarangan, lumaku menyang kothak layang, utawa metu kanggo mlebu paket.

Sandal sing apik banget kasedhiya ing macem-macem warna. Sandal rumah tangga wanita sing entheng iki minangka hadiah sing apik kanggo pacar, bojo, ibu, anak wadon lan wong sing ditresnani.

Mink Fur Slippers

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.