. China Custom Summer Funny Cute Andult Anak Pantai Hiu Slides Sandal produsen lan supplier |JNP

Custom Summer Funny Cute Andult Anak Pantai Hiu Slides Sandal

Katrangan singkat:

* Musim panas lucu lucu hiu styling sandal-9592

* Kualitas, bahan EVA sehat, alus, breathable

* Geser, anti banyu, jedhing kulawarga lan acara liyane sing pas

* Kacilakan-bukti sirah dirancang kanggo nglindhungi driji sikil


Detail Produk

Tag produk

Gambar utama

Sandal Hiu

Sandal Hiu

Hiu Slides

Hiu Slides

Sandal lucu

Sandal lucu

Slide Tebal

Slide Tebal

Awan Slides

Awan Slides

Sandal Bantal

Sandal Bantal

Fitur

* Musim panas lucu lucu hiu styling sandal-9592

* Kualitas, bahan EVA sehat, alus, breathable

* Geser, anti banyu, jedhing kulawarga lan acara liyane sing pas

* Kacilakan-bukti sirah dirancang kanggo nglindhungi driji sikil

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal hiu musim panas sing nyaman lan lucu:

Sandal hiu digawe saka bahan EVA kanthi kapadhetan dhuwur lan berkualitas tinggi, kanthi keluwesan lan daya tahan sing apik, entheng, alus, nyaman, ambegan, anti banyu lan sifat liyane. Outsole bantalan sing kandel dawane 4 cm, nambah unsur kenyamanan tambahan kanggo kabeh- nyandhang dina, nyediakake sampeyan karo softness pokok lan pain relief.Ing ngisor nduweni tektur non-slip kanggo nambah gesekan lan nyedhiyani support tepat kanggo nyegah saka slipping utawa tiba.

Desain driji sikil mbukak sing unik bakal nggawe cangkeme hiu mbukak nalika sampeyan mlaku, nyenengake lan nyenengake.

Sandal hiu iki kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo wong diwasa lan bocah-bocah, kalebu sandal kanggo pasangan, sandal wong tuwa-anak, lan macem-macem pilihan. Kasedhiya ing macem-macem warna, sampurna kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, lan mesthine kanggo waterfront, pantai, taman banyu, kolam renang, taman, wisata, pesta, lsp.

9592 (15)
9592 (13)
Custom Funny Cute Andult Anak Pantai Hiu Slides Sandal
9592 (5)

Layanan khusus kita

Kita minangka produsen sandal profesional lan grosir sandal sing kuat. Produsen macem-macem sandal, sandal beludru potong wedhus, sandal wulu, sandal, lan liya-liyane, duwe pengalaman produksi 15 taun. Kita nampa sandal khusus, kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing layanan adat, kapabilitas pangaturan dhewe diwasa.Percaya kita, milih kita, lan ninggalake panjalukan, lan bakal ana profesional nanggapi pitakonan Panjenengan.Babagan seret kelangan kita ngekspor kaping pirang-pirang, nanging uga nampa logo selaras, kustomisasi tartamtu wis syarat apa bisa hubungi kita kanggo kustomisasi rinci.

If you have custom ideas, please contact us.Send a query or an email to the Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, lan kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.