Custom Unisex Garden Clog Summer Bathroom Beach EVA Slides Sandal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Gambar utama

Beach Slippers

Sandal Pantai Kab

EVA Slippers

Sandal EVA

Summer Slides

Summer Slides

Bathroom Slippers

Sandal jedhing

Fitur

* Sandal Taman- -9504

* Fashion lan gaya populer sandal taman gaya musim panas

* Sandal musim panas warna-warni kanthi akeh warna sing kasedhiya

* Bahan EVA kualitas dhuwur, entheng lan awet

* Sampeyan bisa nganggo nalika metu

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Fashion & Sandal Taman Populer Gaya Musim Panas:

Desain tumit sepatu seret taman, rong cara, cocok kanggo panggonan sing beda-beda, sabuk tumit sing kuwat kanggo pangopènan lan kenyamanan sing optimal. Sandal taman bisa dirancang kanthi DIY, lan sandal taman saben wong iku werna lan gaya sing dipersonalisasi, cahya lan nyenengake. Sandal musim panas iki banget breathable , Ventilasi nambah ventilasi lan mbantu ngetokake banyu kanthi cepet. Sandal iki bisa dianggo metu ing omah lan bisa ngendhokke sikilmu. Sandal taman iki sampurna kanggo pantai, kolam renang, gym, adus, mlaku-mlaku, lan malah ngolah kebon.

Panggunaan bahan EVA kualitas dhuwur nggampangake kanggo ngresiki mung nganggo sabun lan banyu supaya gampang garing kanthi cepet. Perawatan anti-skid tunggal kanggo nglindhungi safety.Soles ditutupi garis kanggo nambah gesekan lan nyegah tiba.

Kita duwe stok sandal taman iki kanggo pengiriman cepet. Ana macem-macem warna sing kasedhiya kanggo sampeyan pilih. Kita nampa kustomisasi. Yen sampeyan duwe kabutuhan khusus, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

9504 (48)
9504 (21)
9504 (36)
9504 (38)
9504 (39)
9504 (40)
9504 (41)
9504 (42)
9504 (43)
9504 (44)
9504 (46)
9504 (50)

Layanan khusus kita

Kita minangka produsen sandal profesional lan grosir sandal sing kuat. Produsen macem-macem sandal, sandal beludru potong wedhus, sandal wulu, sandal, lan liya-liyane, duwe pengalaman produksi 15 taun. Kita nampa sandal khusus, kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing layanan adat, kapabilitas pangaturan dhewe diwasa.Percaya kita, pilih kita, lan ninggalake panjalukan, lan bakal ana profesional nanggapi pitakonan Panjenengan.Babagan seret kelangan kita ngekspor kaping pirang-pirang, nanging uga nampa logo selaras, kustomisasi tartamtu wis syarat apa bisa hubungi kita kanggo kustomisasi rinci.

Yen sampeyan duwe gagasan khusus, hubungi kita. Kirim pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 6 jam, mangga sabar, lan kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.