. China Custom Winter Anget Cute Plush Animal Sleepers Woman Avocado Sandal produsen lan supplier |JNP

Custom Winter Anget Cute Plush Animal Sleepers Woman Avocado Sandal

Katrangan singkat:

* Cute Woh Gaya Avocado Sandal-9586

* Kain plush cendhak kualitas kanggo alus lan nyaman

* Bentuk woh sing apik banget, minangka hadiah sing paling apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca

* Outsole nganggo proses perawatan anti-selip lan cocog kanggo nyandhang njero ruangan


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal omah alpukat sing apik lan menarik:

Khusus apik banget desain-alpukat pasuryan, unik woh desain seni digawe dening pola avocado njaba warni;pola dicithak fun, banjur diantrekake karo wool alus nang, alus, nyaman lan anget.Sandal iki bisa njaga sikilmu anget sanajan ing dina paling kadhemen!Dheweke uga bisa ing iklim anget, lan AC bisa njaga kadhemen lantai.

Tlapak non-slip uga digawe supaya sampeyan bisa rumangsa aman ing lantai kayu utawa ubin.

Iki minangka hadiah ajaib, hadiah kejutan kanggo bocah wadon sing sampeyan senengi. Sandal iki bisa digunakake kanthi apik karo sandhangan, piyama, jubah, lsp.

Babagan sandal dolanan, kita duwe akeh gaya sing bisa disesuaikan. Kita duwe sandal terwelu cilik, sandal hiu, sandal jamur, sandal alpaka, sandal bear lan liya-liyane. Kita minangka pembuat sandal profesional.

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.