. China Custom Winter Warm Girl Women Sheepskin Boots produsen lan supplier |JNP

Custom Winter Warm Girl Women Boots Kulit Domba

Katrangan singkat:

* Boots Kulit Wedhus–5803

* 100% wulu wedhus Australia dobel pasuryan

* Desain tombol Bailey sing njlimet

* Proses manufaktur kualitas dhuwur

* Non-slip outsole fleksibel


Detail Produk

Tag produk

Werna beda lan katrangan sing prasaja

Iki minangka sepatu salju klasik Bailey Button, digawe saka kulit wedhus Australia sing tahan banyu kaping pindho.Stylish lan ayu, boots iki bakal nggawe sampeyan kelangan mangsa iki.Kasebut kanthi teliti, dirancang tombol hiasan, boot bisa nglindhungi pedhet, bisa mbalek nganti tungkak, nyandhang pindho, fashion pindho.Unit tunggal bantalan alus nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan lan outsole karet sing awet nyedhiyakake genggeman lan daya tarik sing tahan lama. Wanita kaya iki, kaya warnane dhewe.Ya, kita isih duwe akeh warna kanggo kustomisasi, sampeyan mesthi bisa nemokake warna sampeyan dhewe.

Kita duwe akeh boots mangsa.Kita duwe boots dhuwur, boots ankle, boots busur, sequins, lan prints.Sampeyan uga bisa duwe gaya desain dhewe hubungi kita adat, kita duwe layanan khusus profesional.

C

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan kita wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi bisa diwenehake:

1. Ngatur logo: Ndhuwur, Insole, Outsole

2. Bahan khusus: Kulit Domba, Suede Sapi, Suede, Glitter dll

3. Werna khusus: Jambon, Ireng, abu-abu lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas poli lsp,Sampeyan uga bisa ngatur Logo kanggo kemasan kasebut

Contact us for customization ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, mangga ngenteni kanthi sabar, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.

c

FAQ

Q1: Carane milih produk tengen?

Sampeyan mung kudu konfirmasi bahan lan target rega.Kita bakal menehi sampeyan solusi.

Q2: Apa moQ sampeyan?

Produk sing beda, moQ bakal beda, rincian bisa hubungi kita.

Q3;Apa babagan kualitas?

Perusahaan kasebut duwe sistem manajemen kualitas ilmiah sing lengkap.Kita njamin efisiensi dhuwur saben produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.