. China Custom Women Cross Band Sheepskin Slippers manufaktur lan supplier |JNP

Custom Women Cross Band Sandal Kulit Domba

Katrangan singkat:

• Sandal Kulit Wedhus–9123

• A 100% kulit wedhus Australia ndhuwur

• Midpad kulit wedhus Australia 100% nyedhiyakake kenyamanan utama

• Gaya desain silang

• Sandal wol alus, nyaman, lan apik gayane

• Kulit wedhus Australia njaga sikilmu kelangan ing mangsa panas lan anget ing mangsa

• TPR outsole entheng, fleksibel, non-slip


Detail Produk

Tag produk

Werna beda lan katrangan sing prasaja

Nalika mangsa teka, sandal kulit wedhus wulu kita minangka hadiah paling apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.Sandal kulit wedhus JNP digawe saka kulit wedhus ndhuwur, kulit wedhus Australia kelas A lan sol TPR.Iku gampang kanggo nyandhang, lan mbantu njupuk bobot saka sikil, nggawe pengalaman anteng lan luwih nyaman nalika nganggo ing jero ruangan.Kita milih pilihan sing paling apik kanggo sampeyan!

Sandal Kulit Domba Cross Band

Sandal kulit wedhus iki akeh warna sing bisa dipilih, hubungi kita.

Layanan khusus kita

Kita nawakake kustomisasi sing bisa ngatur logo, bahan, warna, lan ukuran dhewe.

cu

Packaging produk kita uga kasedhiya minangka selaras.

Any of your thoughts, please email us at Amanda@jnpfootwear.com (放网址)

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 6 jam, Tahan kenceng, kita bakal nggawe manawa kita bali menyang sampeyan kanthi cepet.

kista

Bandingake Gaya

Ringkesan 1Sandal kulit wedhus gambar 9 gambar10
Fitur * Trendi criss cross mbukak jempol desigh
* Kulit wedhus Australia premium, 45 warna kanggo sampeyan pilih
* Insole busa memori, alus lan nyaman
* Ngatur logo insole
* Outsole fleksibel lan anti-slip
* Fashion band sudhut flip flop thong desigh
* Dekorasi pita warna sing cocog
* Kulit wedhus Australia premium, 45 warna kanggo sampeyan pilih
* Insole busa memori, alus lan nyaman
* Ngatur logo insole
* Outsole fleksibel lan anti-slip
* Tranditioanl siji band geser slipper desigh
* Dianyari menyang band sudhut
* Kulit wedhus Australia premium, 45 warna kanggo sampeyan pilih
* Insole busa memori, alus lan nyaman
* Ngatur logo insole
* Outsole fleksibel lan anti-slip
Ukuran L5-L11, ukuran standar AS L5-L11, ukuran standar AS L5-L11, ukuran standar AS
Wujud tunggal gambar2 gambar2 gambar2
Bahan tunggal TPR (bisa ngatur logo) TPR (bisa ngatur logo) TPR (bisa ngatur logo)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.