. China Custom Women Cross Fluffy Pink Ditiru Kelinci Fur Slippers Produsèn lan supplier |JNP

Custom Women Cross Fluffy Pink ditiru wulu terwelu Slides Sandal

Katrangan singkat:

* Sandal Bulu Kelinci Tiru Fluffy-9123

* Gunakake kain Bulu Kelinci Tiru, ​​sing bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna

* Pita silang, tren busana

* Sol anti-slip kanggo lumaku sing gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Gambar utama

Sandal pink

Sandal pink

Wulu Muter

Wulu Muter

Sandal Gembul

Sandal Gembul

Fitur

* Sandal Bulu Kelinci Tiru Fluffy-9123

* Gunakake kain Bulu Kelinci Tiru, ​​sing bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna

* Pita silang, tren busana

* Sol anti-slip kanggo lumaku sing gampang lan aman

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal Salib Wulu Salib-9123

Iki minangka sandal omah sing nyaman klasik, pad tengah nggunakake bahan busa memori, ditambah karo rambut terwelu tiruan sing lembut lan nyaman, nggawe pangguna kepenak banget, kaya ngidak katun, santai sikilmu.

Sandal penting kanggo urip wanita.Desain tali salib digawe saka rambut terwelu sing alus, sing krasa anget banget. Iku katon lucu banget lan uga modis banget! Sandal wanita kita mbukak kanggo gaya jempol supaya sikilmu ambegan lan nyaman. Lumahing sepatu ditutupi kanthi nyaman. lining plush supaya sikilmu tansah nyaman.

TPR TPR anti banyu lan non-slip njamin safety lan comfort lan bisa digunakake ing lantai lunyu kayata pawon lan jedhing.TPR TPR corrugated nahan lemah.

Sampeyan pantes anget iki! Ing ndhuwur sandal alus iku anget lan nyaman, lan sikilmu diubengi dening plush nyaman lan nyaman! Cocog kanggo kabeh kesempatan, pilihan hadiah Natal paling apik. Apa iku pesta piyama, dating, pesta kulawarga, lelungan utawa liyane acara khusus, sampeyan bisa cocog salib plush karo mbukak jempol sandal karo gaun, t-shirts, jins, kathok cendhak, sembarang wear.It kasual uga bisa dipakai ing kabeh seasons.Sandal njero ruangan lan ruangan duwe akeh kaluwihan lan pilihan hadiah paling apik. kanggo penganten putri, garwa lan kanca-kanca.

Layanan khusus kita

Sandal Salib Wulu Salib-9123

Iki minangka sandal omah sing nyaman klasik, pad tengah nggunakake bahan busa memori, ditambah karo rambut terwelu tiruan sing lembut lan nyaman, nggawe pangguna kepenak banget, kaya ngidak katun, santai sikilmu.

Sandal penting kanggo urip wanita.Desain tali salib digawe saka rambut terwelu sing alus, sing krasa anget banget. Iku katon lucu banget lan uga modis banget! Sandal wanita kita mbukak kanggo gaya jempol supaya sikilmu ambegan lan nyaman. Lumahing sepatu ditutupi kanthi nyaman. lining plush supaya sikilmu tansah nyaman.

TPR TPR anti banyu lan non-slip njamin safety lan comfort lan bisa digunakake ing lantai lunyu kayata pawon lan jedhing.TPR TPR corrugated nahan lemah.

Sampeyan pantes anget iki! Ing ndhuwur sandal alus iku anget lan nyaman, lan sikilmu diubengi dening plush nyaman lan nyaman! Cocog kanggo kabeh kesempatan, pilihan hadiah Natal paling apik. Apa iku pesta piyama, dating, pesta kulawarga, lelungan utawa liyane acara khusus, sampeyan bisa cocog salib plush karo mbukak jempol sandal karo gaun, t-shirts, jins, kathok cendhak, sembarang wear.It kasual uga bisa dipakai ing kabeh seasons.Sandal njero ruangan lan ruangan duwe akeh kaluwihan lan pilihan hadiah paling apik. kanggo penganten putri, garwa lan kanca-kanca.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.