Custom Women Fashion Closed Toe Ditiru Mink Wulu Birken Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Ladies Ditiru mink wulu birken Sandal-9463

* Kain wol mink imitasi kualitas dhuwur, kasedhiya ing macem-macem warna

* Desain pita warna sing padha, luwih apik nganggo

* Gunakake bahan busa memori, alus lan nyaman

* TPR anti-slip tunggal kanggo lumaku gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal Birken Fashion Wanita:
Sandal wulu mink Faux wanita iki digawe nganggo insole gabus. Kanthi desain busur sing ndhukung, dhukungan sikil alami, saben sandal dilengkapi insole empuk multi-Kapadhetan supaya sampeyan rumangsa nyaman ing njaba ruangan lan njero ruangan. Bahan ndhuwur sandal iki menehi sampeyan koyo mlaku-mlaku ing mega.Iku dijamin karo wulu mink tiruan alus lan kualitas dhuwur lan kebak keanggunan lan elegan.
Sandal kasebut nduweni desain tutup sing nutupi driji sikil kanthi aman.Outsole nggunakake EVA karet, luwih awet lan tahan skid, outsole bergerigi nambah gesekan, nggawe mlaku stabil lan aman, nyedhiyakake genggeman sing padhet ing permukaan sing teles lan ora rata.
Iki minangka sepasang sandal wulu sing apik sing bisa dipakai saben wong. Cocog kanggo mlaku-mlaku ing njero ruangan, ruangan, hiburan, luang, pesta, karya lan acara liyane. Sandal sliding wulu apik banget saka musim semi nganti musim gugur lan bakal sampurna kanggo kulawarga, kanca utawa liburan peparingé.
Sepatu kasebut kasedhiya ing macem-macem warna lan bisa nyukupi kabutuhan macem-macem wanita.Sampeyan bisa ngatur warna sing beda kanggo kabutuhan utawa logo sampeyan dhewe. Yen sampeyan duwe kabutuhan khusus, sampeyan bisa langsung hubungi kita.

12

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.
Kustomisasi kasedhiya:
1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp
2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp
3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp
4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika
5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo
Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.
Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.