Custom Women Fashion Outdoor Loro Tali Lamb Wulu Birken Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Wanita Birken-9535

* Sandal njero ruangan lan ruangan, gaya populer

* Kain wulu domba premium sing bisa disesuaikan ing pirang-pirang warna

* desain loro tali kanthi gesper logam

* Tlapak anti-slip kanggo mlaku kanthi gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Fashion Sandal Birken Luar Ruangan:

Sandal iki paling anyar ing fashion, bantalan wulu wedhus alus kanthi sepatu tunggal gabus. Tali loro dirancang kanthi gesper logam kanggo nyetel ukuran. Iki bisa digunakake kanggo kabeh jinis sikil. Sampeyan bebas nyetel supaya pas karo instep kanthi sampurna .Sandal sing nyaman iki nduweni amben sikil sing dibentuk kontur sikil, platform gabus tiruan. Lapisan wulu lan ndhuwur vegan, menehi pengalaman sing nyaman sedina muput.

Suwene sampeyan nyandhang, luwih nyaman. Sandal sing wulu iki gampang banget kanggo sikil lan ora nyebabake gesekan. Kajaba iku, nyuda tekanan ing sikil, tungkak, lan sikil. Nyedhiyakake rasa nyaman lan anget marshmallow kanggo driji sikil sing kesel. lan tumit, ngilangake rasa nyeri lan stres sawise kerja keras bisa nyuda rasa kesel otot lan nggawe sikilmu rileks.

Kita duwe macem-macem warna lan sampeyan bisa milih warna sing disenengi kanggo cocog karo kostum sing beda-beda. Cocog kanggo acara iki sing dianggo ing omah, ing kantor utawa lelungan karo kulawarga.

Kita minangka produsen sandal profesional kanthi pabrik kita dhewe lan nampa macem-macem kustomisasi. Bebas hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon.

mainBirken Slippers

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.