. China Custom Women Fashion Outdoor Two Strap Lamb Fur Birken Sandal produsen lan supplier |JNP

Custom Women Fashion Outdoor Loro Tali Lamb Wulu Birken Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Wanita Birken-9535

* Sandal njero ruangan lan ruangan, gaya populer

* Kain wulu domba premium sing bisa disesuaikan ing pirang-pirang warna

* desain loro tali kanthi gesper logam

* Tlapak anti-slip kanggo mlaku kanthi gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Fashion Sandal Birken Luar Ruangan:

Sandal iki paling anyar ing fashion, bantalan wulu wedhus alus kanthi sepatu gabus tunggal. Tali loro dirancang kanthi gesper logam kanggo nyetel ukuran. Iki bisa digunakake kanggo kabeh jinis sikil. Sampeyan bebas nyetel supaya pas karo instep kanthi sampurna .Sandal sing nyaman iki nduweni amben sikil sing dicetak kontur, platform gabus tiruan. Lapisan wulu lan ndhuwur vegan, menehi pengalaman sing nyaman sedina muput.

Suwene sampeyan nyandhang, luwih nyaman. Sandal sing wulu iki gampang banget kanggo sikil lan ora nyebabake gesekan. Kajaba iku, nyuda tekanan ing sikil, tungkak, lan sikil. Nyedhiyakake rasa nyaman lan anget marshmallow kanggo driji sikil sing kesel. lan tumit, relieving pain lan kaku sawise dina suwene karya hard bisa nyuda lemes otot lan nggawe sikil saestu anteng.

Kita duwe macem-macem warna lan sampeyan bisa milih warna sing disenengi kanggo cocog karo kostum sing beda-beda. Iku cocok kanggo acara iki sing dianggo ing omah, ing kantor utawa lelungan karo kulawarga.

Kita minangka produsen sandal profesional kanthi pabrik dhewe lan nampa macem-macem kustomisasi. Bebas hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon.

Sandal utama Birken

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.