. China Custom Women Home Anget Double Strap Lamb Fur Slippers manufaktur lan supplier |JNP

Custom Women Ngarep anget pindho tali Lamb wulu Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal wulu wedhus-9563

* Sandal omah sing nyaman, busa memori super kandel alus banget

* Kain wulu domba premium, kasedhiya ing macem-macem warna

* Tali dobel, jempol mbukak banget breathable

* Tlapak anti-slip kanggo mlaku kanthi gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal bulu domba ngarep awal musim semi:

Rekomendasi iki sandal ngarep anget, loro, desain tali, gaya banget populer.Digawe saka wulu wedhus, sandal gaya iki nyaman banget lan alus.Kain wulu wedhus medium-ditutupi, nyaman banget kanggo nyandhang.Plus nggunakake umpluk memori pindho lapisan materi, nyandhang ing sikil, kaya mlaku-mlaku ing méga.Solo nggunakake TPR, karo perawatan anti-slip kanggo nggawe lumampah luwih gampang.

Mesthi, ndhuwur kita teka ing macem-macem werna lan nampa macem-macem werna.Sandal banget populer lan sampurna kanggo wanita elegan.Iku hadiah gedhe kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Kita duwe akeh gaya sandal kulawarga, bahan sing beda, desain sing beda, lan pilihan liyane, hubungi kita.

Kita minangka grosir sandal profesional, produsen. Kanthi pabrik profesional, kanthi pengalaman kustomisasi sing sugih. Mangga hubungi kita kanggo kabutuhan apa wae.

Sandal Bulu Lamb utama

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.