Custom Women Ngarep Anget pindho tali Lamb wulu Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal wulu wedhus-9563

* Sandal ngarep comfort, umpluk memori super kandel banget alus

* Kain wulu wedhus premium, kasedhiya ing macem-macem warna

* Tali ganda, jempol mbukak banget breathable

* Tlapak anti-slip kanggo mlaku kanthi gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal bulu domba ngarep awal musim semi:

Rekomendasi iki sandal ngarep anget, loro, desain tali, gaya banget populer.Digawe saka wulu wedhus, sandal gaya iki nyaman banget lan alus.Kain wulu wedhus medium-ditutupi, nyaman banget kanggo nyandhang.Plus nggunakake umpluk memori pindho lapisan. materi, nyandhang ing sikil, kaya mlaku-mlaku ing méga.Solo nggunakake TPR, karo perawatan anti-slip kanggo nggawe lumampah luwih gampang.

Mesthi, ndhuwur kita teka ing macem-macem werna lan nampa macem-macem werna.Sandal banget populer lan sampurna kanggo wanita elegan.Iku hadiah gedhe kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Kita duwe akeh gaya sandal kulawarga, bahan sing beda, desain sing beda, lan pilihan liyane, hubungi kita.

Kita minangka grosir sandal profesional, produsen. Kanthi pabrik profesional, kanthi pengalaman kustomisasi sing sugih. Mangga hubungi kita kanggo kabutuhan apa wae.

mainLamb Fur Slippers

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.