Tur Pabrik

Sapa kita

Produk utama kita yaiku sandal, sepatu salju, sepatu bot kulit domba, sepatu bayi lan bocah-bocah lan sepatu kasual.

Kabeh produk iki wis sertifikat dening SGS, BSCI, Walmart, Kmart, BV etc.We duwe tim desain profesional lan emphasis ing gadhah reputasi apik, kualitas sampurna lan prices competitive.

Wiwit diadegake, kita wis dadi perusahaan sing misuwur ing industri kanthi cepet.

Kita tanggung jawab kanggo produk lan klien kanggo njamin yen saben klien kudu duwe layanan sing paling apik.

PROSES TEKNOLOGI

Desain Trendi / Jaminan Kualitas / Layanan sing Disengaja

4678f081

Apa sing kita lakoni

Yangzhou JNP Co., Ltd duwe pengalaman kerja 15 taun ing nggawe sepatu.

1.) Produk kita kalebu: sandal, sepatu bot, sepatu kasual, sepatu anak, sepatu bayi lan penutup kuping saka kulit wedhus.

2.) Sampeyan bisa duwe produk kanthi macem-macem desain, bahan, kemasan lan ukuran sing cocog karo kabutuhan sampeyan

3.) Yen sampeyan kudu ngatur, sampeyan bisa ngatur produk pribadi miturut kabutuhan

Kustomisasi

c

Nggawe kanggo ketemu citra merek klien

Swatch warna bahan sing beda

Kustomisasi desain & logo

Priksa pas kanggo nyandhang nyaman

Carane kita bisa bebarengan

wq

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.