Pitakonan

FAQ

Kita nyadari yen sawetara masalah bakal muncul nalika sampeyan tuku online.Kanggo nggawe luwih gampang, priksa FAQ ing ngisor iki.Iki minangka pitakonan sing paling kerep ditakoni.Yen sampeyan ora bisa nemokake jawaban, mung isi "Hubungi Kita" lan wong bakal langsung hubungi sampeyan.

Produk JNP

Apa boots Sheepskin bakal luwih dawa?

Boots kulit wedhus kita kanthi alami bakal nyenyet.Dadi produk alami, kulit wedhus bakal menehi sethithik, supaya nalika sampeyan tuku sepatu bot kudu pas, nanging tetep nyaman.Yen sampeyan ora yakin ing ukuran, please email kita ingamanda@jnpfootwear.com

Apa cara paling apik kanggo ngrawat boots Kulit Domba?

Yen reged, supaya rereget garing lan banjur copot.Luwih becik ora ngumbah sepatu bot utawa dilebokake ing mesin cuci.

Apa Sandal Fluffy bisa disesuaikan karo macem-macem bahan?

Sandal Fluffy sing beda-beda kasedhiya kanggo sampeyan milih, lan macem-macem bahan bisa disesuaikan, kayata: Kulit Domba, Bulu Kelinci Ditiru, Bulu Kelinci Pendek lsp. Pengin ngatur bahan liyane, kirim email menyangamanda@jnpfootwear.com

Nampa kustomisasi?

ya, nampa kustomisasi, sampeyan bisa ngatur logo sampeyan dhewe, materi / werna / ukuran bisa disesuaikan

Kustomisasi

Layanan Pelanggan

Kepiye carane bisa ngubungi layanan pelanggan?

Sampeyan bisa nemokake kita ing kene utawa Email:amanda@jnpfootwear.com

Suwene aku bakal krungu saka JNP?

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 6 jam, Tahan kenceng, kita bakal nggawe manawa kita bali menyang sampeyan kanthi cepet.

Suwene sampel?Suwene pesenan akeh?

Sample 3-7 dina kerja, pesenan akeh kira-kira 30 dina (Miturut jumlah sampeyan)

Kepiye carane nglacak paketku?

Sawise pesenan sampeyan dikirim, salesperson kita bakal ngirim email karo gambar produk lan nomer nelusuri.Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglacak barang-barang sampeyan nganti tekan lawang.

Pangiriman


Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.