Mode logistik

Perbandingan Metode Transportasi

Gambar Mode transportasi Kaluwihan Kakurangan Pilih Rekomendasi
qq Ekspres 1. Cepet banget
2. Delivery menyang ngarep
3. Jangkoan geografis sing wiyar
1. Larang
2. Ukuran / bobot diwatesi
Transportasi kargo cilik
ww Kargo Udara Kaluwihan sing jelas ing wektu transportasi ing wilayah sing adoh 1. Biaya dhuwur
2. Ukuran / bobot diwatesi
Pilih ing kahanan darurat, nimbang watesan geografis lan volume
ee Pengiriman Samudra 1.Rega murah
2. Bobot Unlimited
1. Lelungan dawa
2. Dipengaruhi dening kahanan cuaca / port
Cocog minangka moda transportasi utama
Transportasi kargo kanthi rel ing kontainer Transpo Rel Kab 1. Harga wajar
2. Volume gedhe
3. Luwih cepet saka Shipping
Kesulitan nglacak informasi Cocog kanggo Negara Landlocked

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.