. China New Color Green Ladies Outdoor Ditiru Kelinci Wulu Birken Sandal produsen lan supplier |JNP

New Color Green Ladies Outdoor Ditiru Kelinci Wulu Birken Sandal

Katrangan singkat:

* Wanita Fashion sandal birken-9490
* Kain suede palsu kasedhiya ing luwih saka 200 warna
* Pencocokan warna bulu khusus lan suede palsu, eksklusif kanggo cocog warna sampeyan dhewe
* Gunakake bahan busa memori, alus kaya lumaku ing méga
* TPR anti-slip tunggal kanggo lumaku gampang lan aman


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Busana luar ruangan sandal birken:

Bubar, kita ngluncurake sandal birken saka bahan sing beda-beda, lan sandal birken populer banget. Desain tali loro kasebut nduweni gesper sing bisa diatur supaya pas karo ukuran sikilmu. Kain kasebut nggunakake kombinasi wulu terwelu sing ditiru super alus lan faux multi-werna super. suede, lan werna sing apik banget.Bantal tengah digawe saka bahan busa memori sing kandel, sing ndadekake wong nganggo alus lan nyaman kaya lumaku ing awan.Sandal sandal iki digawe saka bahan TPR lan tahan nyandhang.

Sandal iki nggunakake bahan suede palsu, kita nggunakake werna ijo banget enom, mesthi ana akeh werna liyane kanggo milih saka.Kain suede imitasi wis luwih saka 200 werna kanggo disesuaikan, wulu uga akeh werna kanggo milih saka, sampeyan bisa DIY sing cocog karo warna dhewe.

Hubungi kita yen perlu kustomisasi. Kita minangka produsen sandal profesional lan uga pemasok sandal sing kuwat banget. Kita duwe layanan khusus profesional sing nawakake kustomisasi logo, kustomisasi materi, lan kustomisasi warna.

12

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

dingzhibaozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.