Luwes Slides Platform House Sandal

▲ Geser sing bisa diatur ▼ Sandal geser bantal wanita iki kanthi tali sing bisa diatur cocog karo jinis sikil sing beda-beda.Sampeyan bisa nyetel bandage menyang posisi sing paling cocok kanggo nggawe sampeyan aran nyaman lan santai.Kajaba iku, ndhuwur sandal geser platform gedhe banget lan badai, ngubengi sikilmu kanthi apik sanajan kanggo olahraga.

 ngleksanani1

olahraga2

 olah raga3

▲ Cute & Nyaman ▼ Kabeh ndhuwur slide cah wadon iki digawe saka bahan PU, lumahing Gamelan lan sampeyan bisa ngatur Logo dhewe.Kanggo nambah kenyamanan instep, lapisan spons ditambahake ing lapisan njero, supaya sepatu njero ruangan luwih ramah kulit.Desain open-jempol klasik saka sandal geser wanita iki ngidini driji sikil bisa obah kanthi bebas, luwih praktis tinimbang sandal jepit biasa.

▲ Fleksibilitas & Anti-Skid ▼ Tlapak slide bantal iki kanggo wanita digawe saka bahan PVC.Pori-pori lan pola anti-slip ing sisih ngisor nambah elastisitas, njaga sikil sehat kanggo mlaku-mlaku suwe.Utamane, ngidini sampeyan mlaku kanthi gampang sanajan ing dalan sing mulus.Tumit dhuwur saka slide wanita kasebut bisa nambah dhuwur kanthi visual lan nyedhiyakake dhukungan sing apik kanggo sikilmu.

 ngleksanani4

▲ Gampang Diresiki ▼ Ing sisih ndhuwur slide wanita bisa gampang diresiki amarga kabeh sandal sandal ndhuwur kanthi plastisitas sing apik.Saliyane permukaan alus saka sandal omah, sampeyan bisa mbilas nganggo banyu utawa ngilangke nganggo handuk kertas, sing trep banget!

▲ Multiple Scenes ▼ Sandal Slides ambegan lan cocok kanggo musim panas, musim gugur, lan musim semi.Gaya sing gampang dianggo bisa dicocogake karo busana kasual kayata jins, jubah mandi, lan piyama.Digabungake karo ngisor anti-selip sandal musim panas iki, sampeyan bisa nyandhang ing macem-macem papan kayata kamar turu, SPA, gym, pantai, lan liya-liyane.


Wektu kirim: Jul-04-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.