Sandal Kewan Sapi Fuzzy Lembut Kanggo Wanita

Sandal Sapi Retro kanggo Wanita Alus Fluffy Anget Ngarep Non-Slip Unisex Sandal Bantal

SENDALI SAPI NYAMAN

 sandal sapi kanggo Wanita

Sandal sapi sing alus, nyaman, anget lan lucu banget kanggo Wanita Pria.Gampang slip on lan off, supaya sikilmu anget.Kenyamanan ekstra kanggo sikil sing pantes.Lan sepatu entheng entuk perasaan kaya awan nalika mlaku.Sandal omah cocok kanggo kabeh wanita umur.

Bahan Premium Kanggo Sandal Fuzzy: Sandal Fuzzy Sandal sikil mbukak digawe saka wulu palsu sing super alus, alus lan ramah kewan, Sandal Kewan supaya sikilmu nyaman, ambegan lan snuggly ing omah lan sampeyan ora bakal pengin nyopot.

 sandal sapi kanggo Wanita2

sandal sapi kanggo Wanita3

Awet Anti-slip Fuzzy Slippers Sole: Fuzzy Slippers grippers nonslip saka sawijine bantuan nyedhiyani doyo tarik apik ing jubin lunyu;Lan awet, Sandal Kewan sampurna kanggo njero ruangan lan ruangan

Fuzzy Slippers Ultimate Comfort and Warm: Fuzzy Slippers sandal iki minangka sepatu sing sampurna kanggo wong kabeh umur. Sandal Sapi Kewan Fuzzy desain ndhuwur kaya wol sing kandel menehi sampeyan kesempatan kanggo nyegerake. Geser sikilmu menyang sandal lan nikmati busana anyar pengalaman.Sandal kewan sikilmu diubengi dening lapisan sing mulyo banget sing ngidini sampeyan ngrasa kaya mlaku ing méga.

 sandal sapi kanggo Wanita4

sandal sapi kanggo Wanita5

Sandal Fuzzy Digawe Kanggo Awet: Sandal Fuzzy Digawe saka bahan sing bisa dicuci nganggo mesin bermutu tinggi, Sandal Fuzzy Sandal iki bakal tahan sajrone gaya urip sing sibuk.

Slide sing nyaman kanggo wanita minangka cara sing sampurna kanggo nambah humor lan nyenengake kanggo dina sampeyan.Slides pasuryan smiley iki bakal nggawa rasa seneng lan keceriaan kanggo hobi sampeyan!Sandal lucu wanita bakal nggawe rasukan luwih entheng.Desain sandal alus iki bakal nggawa kabungahan kanggo urip sampeyan.

Sandal Fuzzy Hadiah Sampurna: Sandal Fuzzy ide hadiah paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga, kanca-kanca. Sandal Fuzzy Sapi Cocog kanggo musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin.Item sing nyaman lan fashion kudu diduweni.

SIZE TABEL

Jumlah tunggal (36-37)=ukuran US 5-6

Nomer tunggal (38-39)=ukuran US 7-8

Jumlah tunggal (40-41)=ukuran US 9-10


Wektu kirim: Jul-11-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.