Kepiye carane entuk grafik ukuran sing bener?

Usually, our customers like to get size charts from the Internet. But a size chart is a size range, not an exact size chart. If you do, you will find that the shoes we buy may be too large or too small. In order to avoid such a situation, if you have any questions, you can contact our salesman, or send an email to: Amanda@jnpfootwear.com, we will reply to you as soon as possible.

Utawa sampeyan bisa ngukur dhewe, ana sawetara saran kanggo sampeyan, ukuran kasebut adhedhasar dawa sikil sing bener.

Elinga yen iki mung saran lan fitness pribadi bisa beda-beda.

Njupuk pulpen, panguasa, kertas kosong, lan sawetara tape, lan golek lumahing hard lan warata nang endi wae ing tembok.

1. Selehake Piece saka kertas ing lantai, lan siram karo tembok.Ngadeg jejeg ing kertas kanthi tumit menyang tembok.

2. Gawe tandha ing kertas kanthi driji sikil sing paling dawa.

3.Gunakake penggaris kanggo ngukur dawa tumit nganti jempol sing ditandhani kanggo sikilmu.

图片1
图片2

Biasane dawa ing grafik ukuran dawa insole, dawa sikil kita luwih cilik tinimbang dawa insole.Kanggo conto sepatu bot kita, dawane jero udakara 1-2 cm luwih cendhek tinimbang dawa outsole.

1662544950288
1662544998735

Wektu kirim: Sep-07-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.