Bantal Cloud Slides Sandal kanggo Wanita

6
Ukuran tumit kira-kira 3,5 sentimeter
【Material Premium】 Sandal digawe saka bahan sing ramah kulit EVA, sing nyedhiyakake pengalaman nganggo paling apik lan fungsi deodorisasi, sandal padusan iki super entheng, ambegan, awet, fleksibel, ramah lingkungan, ora ana swara, ora nyerep banyu, lan gampang. kanggo ngresiki.
7 8
【Desain Ergonomis Unik】 Sepatu Cloud dirancang kanthi ergonomis, Tumit sing diangkat bisa pijet tlapak sikil, ngeruk meridian, nyuda tekanan, Tlapak luwih gedhe, lebar sikil uga bisa nggawe sampeyan luwih gampang mlaku.Sandal bantal iki digunakake kanggo penebalan tunggal lan jempol-kanggo-buntut yaiku desain angled 15 °, Ora gampang deform.Sandal pijet alus duwe soles pijet EVA lan kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan dhukungan saka sikilmu.
【Alus & Enteng】 Kita nggunakake teknologi sepatu paling anyar, sepatu pancuran super alus, skema warna fashion lan tekstur krim, utawa mbayangno dhewe mlaku ing mega, supaya sampeyan pengin nganggo saben menit saben dina.Lan materi sing entheng luwih nyaman tinimbang sandal / sandal karet. Sandal sing digawe saka bahan EVA sing ramah kulit lan teknologi sepatu paling anyar, sepatu pancuran super alus, Bisa tetep alus lan fleksibel, njaga saben langkah.
Desain tlapak sikil sing kenthel saka sandal awan kanggo nggawe sikil ndhuwur sampeyan luwih nyaman, menehi rasa ngaso ing awan.
9

10
11

【Non-Slip & Odorless】 Anti-slip Tole nindakake desain tekstur, Waterproof & Washable, lan minger gelembung iki ora nggawe kikuk squeaky sawise adus, genggeman apik ngijini sampeyan kanggo lumaku lancar tanpa slipping.Bahan EVA sing berkualitas bisa njaga sikilmu garing lan ora ambune suwe.
12
KESEMPATAN: Gaya kasual, cocok kanggo kabeh musim, ruangan, kolam renang, pantai, kamar uap, asrama, kafe lan restoran, hotel, panti pijet, gym, liburan.Sandal awan minangka pilihan sing paling apik kanggo hadiah.


Wektu kirim: Apr-14-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.