Sepatu Bunny ing njero ruangan sing anget ing mangsa

Premium alus lan anget ndhuwur, cute, unparalled katon nengsemake.

Lapisan plush sing nyaman mencet ambungan sing paling lembut ing driji sikil.

Sandal bocah-bocah wadon fuzzy nduweni sol karet non-slip sing entheng lan fleksibel kanggo kenyamanan lan genggeman maksimal, adaptasi karo permukaan ruangan njero ruangan.

Kanggo adil, dheweke katon apik banget lan uga super anget.

Sol karet

COMFORT FLUFFY: Sandal bocah-bocah duwe wujud terwelu sing lucu, sandal jambon sing apik banget iki minangka hadiah sing paling apik kanggo bocah-bocah wadon sing tresna karo kelinci.Desain ndhuwur wulu palsu sing alus nggawe sandal luwih lucu.Sandal digawe nganggo bahan empuk sing alus kanggo sikil bayi supaya nyaman lan nyaman.

BREATHABLE: Sandal bocah-bocah wadon sing digawe saka kain sing paling apik lan kain ing sisih ndhuwur nduweni breathability sing kuat lan nyerep kringet, nyerep kringet saka sikil kanthi cepet sawise mlaku-mlaku.entheng lan breathable.

ambegan lan kringet 1

 

ambegan lan kringet2

ambegan lan kringet 3

 

Awet STURDY: Sandal bocah iki nyenyet lan jahitan jahitan tangan sing rapi ing sisih, konstruksi jahitan kurva nyedhiyakake awet lan kuat, Ing sisih ngisor sandal iki nggunakake bahan karet non-slip supaya awet banget lan tahan slip.

TAHAN SLIP & Fleksibel: Sandal bocah-bocah wadon super awet, super alus, entheng, ambegan, anti banyu, lan tlapak sikil duwe desain garis sing ora licin supaya bocah-bocah ora kesel ing olahraga.

 ambegan lan kringet 4

ambegan lan kringet 5HADIAH IDEAL: Sandal ruangan njero ruangan Fluffy Bunny sing lucu minangka hadiah kanggo bayi lan bocah-bocah ing Natal, Dina Thanksgiving Paskah, Taun Anyar, cocog kanggo bocah wadon, hiburan, pesta, panggunaan santai saben dina lan acara liyane.

 ambegan lan kringet 6

NYAMAN: Dhukungan lengkungan sing apik nyuda stres ing sikil bayi.Sandal omah bocah-bocah wadon sing alus nduweni sol karet sing entheng lan fleksibel kanggo kenyamanan lan genggeman maksimal, adaptasi karo permukaan ruangan ruangan ruangan.

PENAMPILAN CUTE: mripat lan kuping terwelu 3D narik kawigaten bayi wadon lan lanang, kanthi pola kartun sing jelas lan warna sing apik, bocah-bocah mesthi seneng sandal terwelu iki

ambegan lan kringet 7


Wektu kirim: Jul-11-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.