Women Fuzzy House Bedroom Memory Foam Sandal

Sandal omah wanita:Sandal omah mewah sing gampang didesain lan ora didesain iki nduwe ndhuwur rajutan chenille sing ambegan lan lapisan mewah sing super alus supaya sikilmu anget sedina muput lan menehi kenyamanan sing lancar.Ayo sikilmu santai.Kanthi punggung sing sithik banget, sandal wanita sing nyaman nyedhiyakake pengalaman nganggo nyaman sing anget tanpa kringet lan mantep tanpa kaku.

图片4

Sandal Wanita Apik: Kasedhiya ing macem-macem warna, sandal ngarep wanita sing alus lan nyaman iki minangka sandal omah sing sampurna kanggo wanita kabeh umur kanggo musim gugur lan musim dingin.

图片5

Sandal Busa Memori Wanita: Sandal ngarep wanita sing nyaman iki digawe kanthi bahan busa memori sing kapadhetan dhuwur sing nyedhiyakake bantalan ultra lan panyerepan kejut sing apik kanggo nyuda tekanan sikil.Tlapak lan cetakan busa memori pas karo sikil sampeyan, supaya sampeyan ora bakal kesel sawise nganggo kabeh dina.

图片6

Sandal Wanita ing njero ruangan lan ruangan: Digawe nganggo sol sing ora licin lan anti banyu, sandal njero ruangan iki cukup awet kanggo digunakake ing kamar turu, ruang tamu, pawon, pekarangan, lan menehi sampeyan lelungan kanthi cepet menyang kothak layang utawa tong sampah nalika sampeyan lagi njobo. , utawa malah kanggo lumaku asu.Ing ngisor non-slip ndadekake wong aman lan nyaman.

 图片7

图片8

Yen sampeyan pengin ngatur logo dhewe, utawa ngatur ukuran lan werna, hubungi kita, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.


Wektu kirim: Sep-23-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.