Sandal Bantal Bantal Slempang Awan Wanita

1

  • Sol karet
  • Ukuran tumit kira-kira 0,6 inci
  • 【Kualitas Tinggi】: Cloud Slides digawe saka bahan EVA sing ramah kulit lan tahan lama, sing entheng lan ambegan.Dhukungan saka materi EVA cocok kanggo ngilangake nyeri sikil lan kondisi liyane sing bisa nyebabake sikil.
  • 【Geser Awan Anyar】: Sandal padusan ultra-cahya, tlapak super elastis, nggawe sampeyan rumangsa kaya mlaku ing mega, menehi rasa awan, materi sing entheng luwih nyaman, ora licin, lan luwih alus tinimbang sandal karet.
  • 【Sandal Tunggal Kandel】: Platform dhuwur saka sandal iki kanggo pria lan wanita luwih saka kaping pindho luwih kenthel tinimbang sandal biasa, lan tlapak sikil sing kandel 0.6-1.37 inci njaga sikil sampeyan adoh saka banyu, bledug utawa lendhut nalika nyedhiyakake dhukungan sing apik.

2

 

  • 【Non-slip lan Wear-Resistant】: Tlapak non-slip dirancang kanthi bonggol wavy, sing nduweni kinerja anti-slip sing apik banget lan pancen cocok kanggo nyandhang jedhing.Sandal padusan entheng lan awet, nyedhiyakake pengalaman nganggo nyaman sing paling apik lan nyuda tekanan mlaku.

3 4

  • 【Acara sing Ditrapake】: Sandal bantal Cloud Slides gampang digawa, gaya sing prasaja lan desain sing padhet cocog kanggo kabeh musim lan kesempatan, kamar turu njero ruangan, jedhing, ruang tamu, kolam renang, pantai ruangan, liburan, spa, luang, padusan umum, kamar uap Enteni.

Werna macem-macem kasedhiya kanggo sampeyan milih, gaya iki ana ing saham lan bisa dikirim kanthi cepet, yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita, kita bakal menehi balesan sanalika bisa, hubungi kita langsung utawa email:Amanda@jnpfootwear.com

5

Sandal Bantal Geser Awan kanggo Wanita Pria

Geser awan iki digawe saka bahan EVA sing ramah kulit, sing entheng banget, ambegan, awet lan fleksibel, nyedhiyakake pengalaman nganggo sepatu sing nyaman lan santai.Bisa dianggo sedina muput tanpa nyebabake kesel ing sikil utawa tungkak.


Wektu kirim: Apr-14-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.