Sandal Bulu Mink Fluffy Wanita

499 (1)

Sandal Geser Bulu Mink Fluffy: Bulu mink palsu wanita Geser kanthi Tali Elastis nggabungake sandal sing nyaman lan sandal fungsional dadi siji.Sandal statement iki bakal dadi favorit anyar sampeyan.

499 (2)

MEMORY FOAM INSOLE: Saben sandal dilengkapi insole bantalan multi-Kapadhetan lan ndhuwur karo busa memori kanggo rasa kaya awan ing sikilmu.Care gampang kanggo freshness tahan lama - mung uncalan ing mesin ngumbah!

【Sandal Wanita Lucu】Sandal omah wanita sing nyaman kanthi desain jempol mbukak nggawe sikil ambegan tanpa kringet nalika musim semi utawa musim panas.Pita elastis ing mburi sandal njero ruangan nahan sikilmu kanthi aman lan ndhukung tungkak lan sikil supaya ora mlorot.

【Bantal Busa Memori Kandel】 Sandal wanita sing mbukak jempol digawe saka busa memori sing elastis banget sing bakal nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo nyuda stres kaki.Sandal busa memori wanita sing mulyo nggawe sampeyan rumangsa kaya mlaku ing mega nalika sampeyan nganggo sandal kasebut, nyentuh lan santai.

499 (4) 499 (5)

【Non-Slip Rubber Sole】Womens memori busa sandal jempol mbukak duwe resistance non-slip banget lan versatility TPR outsole, bisa nyegah slipping nalika lumaku ing lantai teles.Iku pilihan apik kanggo nyandhang sak omah, mudhun ing undhak-undhakan ruang paling ngisor lan lelungan cendhak njaba.

499 (3)

【Multi Fungsi】 Sandal kita cocok kanggo kamar turu, ruang tamu utawa pawon, nanging uga siap kanggo njaba omah.Sampeyan bisa ngombe teh sore ing plataran, nyirami pekarangan, mlaku menyang kothak layang, utawa metu kanggo mlebu parsel.

【Pilihan Hadiah sing Apik】Sandal lucu kasedhiya ing macem-macem warna.Sandal omah wanita sing entheng iki minangka hadiah sing apik kanggo pacar, bojo, ibu, putri lan wong sing ditresnani.

TANPA KESEMPATAN KRINGIT: Sandal tarik sing lucu iki nduweni ndhuwur wulu palsu sing mewah lan alas kaki wulu palsu sing cocog.Padha uga duwe breathable kanggo paling ing comfort lan gaya.


Wektu kirim: Apr-09-2022

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.