ODM / OEM

a5346271d36b78d8ef64c495157b15d

For more customization services,feel free to contact with Amanda@jnpfootwear.com

Kualitas, Kualitas, Kualitas

Bin Huang (presiden kita tanggung jawab kanggo baris produksi. Saben pesenan dicenthang saka materi kanggo setengah produk, banjur rampung produk.

Ing wektu

Kita duwe reputasi barang banget ing pabrik, pabrik kerja sama paling dawa wis 15 taun.Dadi dheweke gelem nggawe pesenan kita dadi prioritas.

Ajining diri

Pelanggan kerja sama paling dawa yaiku 15 taun.
Amarga kita peduli babagan umpan balik lan para klien adol kanthi apik, mula kita duwe bisnis.

odm
gaya

BENTUK/SIZE SLIPPERS

customized-slippers'-shape-lan-ukuran

Logo

Ngatur macem-macem JENIS LOGO

ngatur-beda-jinis-logo
werna-werna

Custom Beda Werna

1

Merek kerja sama (logo)

 

kita wis kerja sama karo akeh merek, kayata Minnetonka, Bearpaw, Sabanjure, lsp.

ngenteni kerjasama sampeyan.

Carane OEM / ODM Sandal Step By Step

OEMODM(1)

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.