ODM / OEM

gaya

BENTUK/SIZE SLIPPERS

customized-slippers'-shape-lan-ukuran

Logo

Ngatur macem-macem JENIS LOGO

ngatur-beda-jinis-logo
werna-werna

Custom Beda Werna

1

Merek kerja sama (logo)

 

kita wis kerja sama karo akeh merek, kayata Minnetonka, Bearpaw, Sabanjure, lsp.

ngenteni kerjasama sampeyan.

Kaluwihan

Grosir cilik

1. Kanggo item populer kita nggawe saham sing siap dikirim kapan wae lan jumlahe.

2. Werna sing beda kanggo sampeyan pilih, sampeyan bisa hubungi salesman kita kanggo pesen utawa ngirim email menyang:Amanda@jnpfootwear.com

Kustomisasi MOQ Low

Sawetara sandal MOQ: 100 Pasang bisa disesuaikan,

Werna sing beda kanggo sampeyan pilih, sampeyan bisa ngatur Logo sampeyan dhewe


Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.