. China OEM Awet Anget njero ruangan ruangan Klasik Glitter Salju Payet Sparkle Pink Women Winter Boots manufaktur lan supplier |JNP

OEM Awet Anget njero ruangan ruangan Klasik Glitter Salju Payet Sparkle Pink Wanita Boots mangsa

Katrangan singkat:

* Ladies New Winter Sparkle Boots-5825

* Kain mengkilat kualitas dhuwur, apik banget lan nyenengake

* Kualitas vegan wulu nang, alus lan nyaman

* Proteksi safety kanggo sol anti-slip

* Sampurna kanggo akeh kesempatan, hadiah paling apik sing kasedhiya

* MOQ: 100 pasang

Ukuran: 36-42


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Boots manik-manik musim dingin:

Boots musim dingin iki digabungake karo manik-manik sing mengkilat banget, padhang ing efek, lan banget populer.Desain bunder klasik cocog karo struktur sikil manungsa lan nyaman banget kanggo nyandhang.

Sequin warna sing akeh banget nggawe boot iki apik banget, nggawe sampeyan anget nalika tetep apik.Dhuwur ing ndhuwur tungkak bakal anget sikil sing adhem.Rambute sing super kandel ndadekake jero banget anget, anget ing saindhenging mangsa.Sol karet anti-slip, genggeman apik, kinerja anti banyu sing apik.

Boots sequined, kanggo katon apik gayane, dipakai kanggo kerja, blanja, sekolah, lelungan, lan malah minangka hadiah kanggo sederek lan kanca-kanca.

Kita minangka produsen sepatu bot profesional.Kanthi kekuatan pabrik, kita bisa ngasilake akeh gaya sepatu bot, kabeh.Kita wis narik investasi.Yen sampeyan pengin stabilitas lan duwe boots kualitas dhuwur, hubungi kita lan anggota staf profesional bakal mbales informasi sampeyan.

5825 bling bling boots
5825 Sepatu Sparkle (1)
5825 Boots Anget

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.