Sandal Geser Kulit Domba Wanita Nyaman

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Kulit Wedhus–9176

* Desain ikatan silang sing ati-ati, fashion lan ayu

* 100% Kulit wedhus Australia Upper lan Insole, alus lan nyaman

* Outsole TPR non-slip fleksibel, tahan aus

* Bisa nganggo aksesoris omah apa wae


Detail Produk

Tag produk

Werna beda lan katrangan sing prasaja

Upper nggunakake bahan canggih lan ekstrem: 100% kulit wedhus Australia.Rasane alus lan nyaman nalika dilebokake.Kulit wedhus dicelup kanthi artifisial.Cocog kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan saben musim.

Insole isih wol: kenyamanan paling.Ayo sikilmu seneng perawatan saben dina kanthi lapisan wol sing nyaman sing nyedhiyakake anget lan nyenengake sikilmu ing wayah wengi musim gugur lan musim dingin.

Epitome saka comfort: A outsole empuk bakal nggawe sikilmu anteng sawise dina suwene karya hard menehi comfort lan kekiatan.

Outsole nganggo TPR kualitas dhuwur: nggawe sikilmu entuk dhukungan lan elastisitas sing nyaman.Sole alus sing kuat, anti slip, tahan nyandhang, anti banyu, nyerep kejut.

UKURAN: Sandal kulit wedhus geser wanita kasedhiya ing ukuran AS 5-11 lan pas karo ukuran.

Sandal kulit wedhus iki duwe desain tali silang sing unik.Ditresnani dening akeh wong.Sandal kulit wedhus apik gayane, nyaman lan pantes diduweni.Kita nampa kustomisasi cocog warna sing beda, ide apa wae bisa hubungi kita.

Women‘s Sheepskin Slides Slippers
c

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

2
c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.