. China Popular Fluffy Furry Home Outdoor Women Winter Fashion Long Big Fur Slippers Sleepers Produsen lan supplier |JNP

Populer Fluffy Furry Ngarep Outdoor Women Winter Fashion Long Big Wulu Sandal Sleepers

Katrangan singkat:

* Sandal Wanita Rambut Panjang Gedhe sing apik banget —— 9639

* Rambut dawa sing nyaman, alus banget

* Desain driji sikil sing ditutup supaya tetep anget ing musim dingin

* Sol anti-slip, nyandhang njero ruangan lan ruangan


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal wulu musim dingin sing paling nyaman kanggo wanita:

Thanks kanggo desain sing mulyo, sandal anget sing lembut banget iki nyedhiyakake sentuhan sing paling nyaman kanggo sikil sing adhem lan kesel.Nganggo utawa tanpa kaos kaki, nyopir sikilmu kanthi cepet bakal menehi hadiah kanthi anget lan kepenak sing dikarepake!

Kasur sikil ndhuwur wulu lan bantalan kanggo kepenak.Nggabungake ndhuwur wuluné, dawa tumpukan karo footbed alon-alon cushioned, iki sandal alus kanggo wanita aran, pas, lan katon padha apik.Thanks kanggo lapisan wulu sing apik banget, sampeyan bisa yakin manawa sandal omah anyar sampeyan ora bakal ilang ing saindenging omah.

Sandal njero ruangan sing sampurna kanggo dina sing nyenengake.Thanks kanggo softsole sintetis, sepatu ngarep musim dingin iki luwih fleksibel lan nyaman kanggo njaga sikilmu sing apik sanajan sawise dina sing kesel.Pilihan sing cocog kanggo nindakake tugas ing omah, kerja saka omah, utawa mung santai karo film favorit!

Wanita-Sandal
Wulu-Sandal
Ladies-Sandal
Pink-Wulu-Sandal

Sandal wulu dawa iki kasedhiya ing werna 7. Yen sampeyan duwe warna liyane kanggo ngatur, hubungi kita. Kita minangka produsen sandal profesional kanthi pengalaman kustomisasi ekstensif.

Fuzzy-Sandal

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.