Ukuran

Panduan Ukuran Wanita

Elinga yen iki mung saran lan fitness pribadi bisa beda-beda.

Njupuk pulpen, panguasa, kertas kosong lan sawetara tape, lan golek lumahing hard lan warata nang endi wae ing tembok.

1. Selehake kertas iki ing lantai, siram karo tembok.Ngadeg jejeg ing kertas kanthi tumit menyang tembok.

2. Gawe tandha ing kertas kanthi driji sikil sing paling dawa.

3.Gunakake penggaris kanggo ngukur dawa tumit nganti jempol sing ditandhani kanggo sikilmu.

1
2
Bagan Konversi Wanita
Ukuran EU 36 37 38 39 40 41 42
Ukuran AS 5 6 7 8 9 10 11
Ukuran UK 3 4 5 6 7 8 9

Panduan Ukuran Pria

Elinga yen iki mung saran lan fitness pribadi bisa beda-beda.

Njupuk pulpen, panguasa, kertas kosong lan sawetara tape, lan golek lumahing hard lan warata nang endi wae ing tembok.

1. Selehake kertas iki ing lantai, siram karo tembok.Ngadeg jejeg ing kertas kanthi tumit menyang tembok.

2. Gawe tandha ing kertas kanthi driji sikil sing paling dawa.

3.Gunakake penggaris kanggo ngukur dawa tumit nganti jempol sing ditandhani kanggo sikilmu.

1
2
Mens Konversi Chart
Ukuran EU 39 40 41 42 43 44 45
Ukuran AS 7 8 9 10 11 12 13
Ukuran UK 6 7 8 9 10 11 12

Panduan Ukuran Anak

Elinga yen iki mung saran lan fitness pribadi bisa beda-beda.

Njupuk pulpen, panguasa, kertas kosong lan sawetara tape, lan golek lumahing hard lan warata nang endi wae ing tembok.

1. Selehake kertas iki ing lantai, siram karo tembok.Ngadeg jejeg ing kertas kanthi tumit menyang tembok.

2. Gawe tandha ing kertas kanthi driji sikil sing paling dawa.

3.Gunakake penggaris kanggo ngukur dawa tumit nganti jempol sing ditandhani kanggo sikilmu.

1
2
Bagan Konversi Anak
Ukuran EU 24 25/26 27 28 29/30 31 32 33 34 35 36
Ukuran AS 8 9 10 11 12 13 1 2 3 4 5
Ukuran UK 7 8 9 10 11 12 13 1 2 3 4
Bagan Ukuran Bayi
0-6M 6-12M 12-18M 18+M
iki 11 cm iki 12 cm iki 13 cm iki 14 cm

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.