Musim Panas One Strap Cute Smiley Face Cloud Cushion Slides kanggo Wanita

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Musim Panas–9516

* Desain bentuk awan sing unik, kanthi rai mesem, apik banget

* Non-slip lan anti banyu, nggunakake bahan EVA alus lan sehat

* Sandal sing bentuke awan sakabèhé minangka hadiah sing sampurna

* Akeh warna musim panas, macem-macem pilihan


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal EVA Desain Awan musim panas sing lucu:
Iki minangka sandal pasuryan sing mesem awan sing apik banget, kabeh minangka wujud awan, sisih karo mega mesem pasuryan, minangka hadiah sing apik kanggo bocah wadon. Sandal awan sing lucu iki isih super kandel, kira-kira kaping pindho luwih kandel tinimbang sandal biasa. sandal ngisor musim panas sing apik banget, dianggo alus kaya lumaku ing awan.
Sandal nggunakake EVA kualitas dhuwur, kang banget entheng lan banget breathable.Amarga bahan EVA alus, gampang garing, entheng, breathable, nyaman nyandhang sedina muput.EVA premium menehi pasangan iki elastisitas apik.Bahan entheng, awet, mbengkongaken lan fleksibel, lan gampang kanggo ngresiki.
Kita minangka supplier sandal profesional lan sandal ekspor kanthi jumlah akeh saben taun. Ana akeh gaya sing kasedhiya, sandal musim panas, sandal wulu musim semi, sandal wulu musim gugur, sandal anget mangsa, akeh kombinasi lan nampa kustomisasi. Informasi liyane bisa dikontak karo kita lan bakal ana respon profesional.

9516 (12)
9516 (8)

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.
Kustomisasi kasedhiya:
1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp
2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp
3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp
4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika
5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo
Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.
Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.