. China Unisex Soft Comfy Indoor Bathroom Sandals Cloud EVA Slides Sandal produsen lan supplier |JNP

Unisex Soft Nyaman Kamar Mandi Sandal Cloud EVA Slides Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Musim Panas–9347

* Sandal musim panas sing enom lan warna-warni, pria lan wanita bisa nganggo

* Bahan EVA kualitas dhuwur, entheng lan awet

* Desain tunggal sing kandel, kira-kira 4cm, nganggo busana kaya mlaku ing awan

* Kamar mandi musim panas kudu duwe sandal, nyaman banget


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Musim Panas Kamar Mandi Sandal Cloud Nyaman:

Nalika mangsa panas teka, saben kulawarga bakal nyiapake sandal ngarep. Disaranake super nyaman Cloud slide, tlapak sing kandel, kira-kira 4cm, kira-kira kaping pindho minangka sandal biasa. .

Tlapak sandal dirancang kanthi ergonomis, sandal rada cekung, mbungkus sikil kanthi sampurna, jempol nganti buntut rada munggah 45°, sudut aksesori ngimbangi tekanan, desain ergonomis kasebut ndadekake luwih nyaman kanggo nyandhang. Bahan EVA alus. , gampang garing lan nyaman kabeh dina.

Bahan EVA sing entheng lan awet nyedhiyakake pengalaman kenyamanan sing paling apik. EVA premium menehi pasangan iki elastisitas sing apik. Bahan awet sing entheng sing fleksibel lan gampang banget kanggo ngresiki.

Sandal EVA iki akeh warnane, warnane enom banget lan apik banget. Hubungi kita mung yen sampeyan kasengsem.

Unisex Soft Nyaman Kamar Mandi Sandal Cloud EVA Slides Sandal
9347
9347 (8)
9347 (2)

Layanan khusus kita

Kita minangka produsen sandal profesional lan grosir sandal sing kuat. Produsen macem-macem sandal, sandal beludru potong wedhus, sandal wulu, sandal, lan liya-liyane, duwe pengalaman produksi 15 taun. Kita nampa sandal khusus, kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing layanan adat, kapabilitas pangaturan dhewe diwasa.Percaya kita, milih kita, lan ninggalake panjalukan, lan bakal ana profesional nanggapi pitakonan Panjenengan.Babagan seret kelangan kita ngekspor kaping pirang-pirang, nanging uga nampa logo selaras, kustomisasi tartamtu wis syarat apa bisa hubungi kita kanggo kustomisasi rinci.

If you have custom ideas, please contact us.Send a query or an email to the Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, lan kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.