. China Unisex Summer Indoor Bathroom Gelembung Sandals Produsen lan supplier |JNP

Unisex Musim Panas Kamar Mandi Gelembung Sandal Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Gelembung Omah Pijat–9467

* Desain penampilan lychee sing unik, kanthi rasa pijet sing nyaman

* Non-slip lan anti banyu, nggunakake bahan EVA alus lan sehat

* Styling driji sikil ditutup kanggo nglindhungi driji sikil saka karusakan

* Akeh warna musim panas, macem-macem pilihan


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal Gelembung Pijat Musim Panas:

Super nyaranake sandal gelembung premium iki, sampurna kanggo musim panas iki. Desain penampilan leci sing unik, pad menyang tlapak sikil nduweni rasa pijet sing nyaman. Sandal padusan anti banyu non-slip iki digawe saka EVA sing alus lan sehat kanggo nyedhiyakake a pengalaman nyaman kanggo sikil sing bakal dadi luwih cocok kanggo sikil liwat wektu.

Sandal njero ruangan iki duwe tlapak sing mlengkung kanthi angkat jempol 15 ° kanggo nyukupi tekanan nalika mlaku-mlaku. Mlaku kanthi gampang. Sisih ndhuwur dirancang kanthi ventilasi supaya sikilmu bisa ambegan sedina muput. Tlapak kasebut isih ora selip, anti banyu. outsole, ngijini sampeyan kanggo lumaku aman ing jedhing lan pawon, lan desain sakabèhé ndadekake kuwat, unbreakable, lan gampang kanggo ngresiki.

We duwe macem-macem werna kanggo sampeyan milih from.We duwe gaya iki ing Simpenan kanggo pengiriman cepet, kang produk sade panas lan kita ngekspor akeh saben sasi.

Iki minangka tlapak busa EVA ultra-tebal kanthi elastisitas dhuwur sing ngidini pangguna bisa mlaku kanthi bebas.Lebokake sikilmu lan nyuda stres lumampah lan nyeri sikil. Sampurna kanggo mlaku-mlaku saben dina, kantor, kolam renang lan aktivitas liyane kanggo wanita, bocah-bocah wadon.

9467 (3)
9467 (8)

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.
Kustomisasi kasedhiya:
1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp
2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp
3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp
4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika
5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo
Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.
Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.