Unisex Musim Panas Kamar Mandi Gelembung Sandal Sandal

Katrangan singkat:

Fitur:

* Sandal Gelembung Omah Pijat–9467

* Desain penampilan lychee sing unik, kanthi rasa pijet sing nyaman

* Non-slip lan anti banyu, nggunakake bahan EVA alus lan sehat

* Styling driji sikil ditutup kanggo nglindhungi driji sikil saka karusakan

* Akeh warna musim panas, macem-macem pilihan


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal Gelembung Pijat Musim Panas:

Super nyaranake sandal gelembung premium iki, sampurna kanggo musim panas iki. Desain penampilan leci sing unik, pad menyang tlapak sikil nduweni rasa pijet sing nyaman. Sandal padusan anti banyu non-slip iki digawe saka EVA sing alus lan sehat kanggo nyedhiyakake a pengalaman nyaman kanggo sikil sing bakal dadi luwih cocok kanggo sikil liwat wektu.

Sandal njero ruangan iki duwe tlapak sing mlengkung kanthi angkat jempol 15 ° kanggo nyukupi tekanan nalika mlaku-mlaku. Mlaku kanthi gampang. Sisih ndhuwur dirancang kanthi ventilasi supaya sikilmu bisa ambegan sedina muput. Tlapak sikil isih ora selip, anti banyu. outsole, ngijini sampeyan kanggo lumaku aman ing jedhing lan pawon, lan desain sakabèhé ndadekake kuwat, unbreakable, lan gampang kanggo ngresiki.

Kita duwe macem-macem warna sing bisa dipilih. Kita duwe gaya iki ing saham kanggo pengiriman cepet, yaiku produk sing laris panas lan ngekspor akeh saben wulan.

Iki minangka tlapak busa EVA ultra-tebal kanthi elastisitas dhuwur sing ngidini pangguna bisa mlaku kanthi bebas.Mbukak sikil lan nyuda stres lumampah lan nyeri sikil kanthi signifikan.Sampurna kanggo mlaku-mlaku saben dina, kantor, kolam renang lan aktivitas liyane kanggo wanita, bocah-bocah wadon.

9467 (3)
9467 (8)

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.
Kustomisasi kasedhiya:
1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp
2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol imitasi, rambut kelinci imitasi, manik-manik, lsp
3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp
4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika
5. Kemasan khusus: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo
Hubungi kita yen sampeyan duwe gagasan selaras.Kirimi pitakon utawa email menyang Amanda@jnpfootwear.com.
Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.