. China Anget Elegant Cross Band Fluffy Rhinestone Pengantin Sandal Custom Wedding Shoes kanggo Women manufaktur lan supplier |JNP

Anget Elegant Cross Band Fluffy Rhinestone Pengantin Sandal Custom Wedding Sepatu kanggo Wanita

Katrangan singkat:

* Sandal Pengantin Nyaman & Elegan —— 9123
* Desain pita salib klasik, dihiasi nganggo huruf berlian
* Rambut alus sing nyaman, nampa adat, dekorasi 26 huruf, ngatur jeneng sampeyan
* Sol anti slip, aman dipakai
* MOQ: 2 pasang
* Ukuran: 36-37 38-39 40-41 42-43


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Produksi Sandal Pengantin Elegan:

Penganten, sandal penganten.Sandal pengantin iki minangka desain unik, kanthi berlian sing mengilap sing nyusun alfabet.Desain jempol mbukak, sandal geser kanthi kain mewah, anget lan alus.Sandal iki bakal dadi hadiah saka kanca sing paling apik.

Sandal wulune dihiasi nganggo huruf berlian lan apik banget lan mengkilat.Mesthi, huruf kasebut bisa ngatur apa sing dikarepake, lan kabeh 26 huruf bisa disesuaikan.Iki paling pas kanggo sandal wedding.Iki minangka hadiah sing cocog kanggo cocog karo gaun pengantin warna-warni, piyama, tas jinjing, kembang mawar-emas-emas lan kembang jambon-ireng.

Nuduhake wayahe iki karo donya ing sandal alus sing nyaman iki.Sandal pengantin iki cocok kanggo sandal sing alus.Pengantin lan pengiring pengantin nggawe momen sing apik banget nganggo sandal kasebut lan bareng karo jagad iki.Uga, hadiah gratis sing apik kanggo dekorasi pesta sarjana.

Outsole PVC slip entheng nyedhiyakake basis safety traksi skid kanggo permukaan njero ruangan lan ruangan.Menyang kamar turu, menyang pawon, kanggo ngombe teh ing kebon.Iki ora mung kanggo omah, nanging kanggo bulan madu, lelungan lan liburan.

Sandal Pengantin

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.