. China Grosir Fashion Winter Anget Salju Diantrekake Rhinestone Sheepskin Glitter Boots karo Bows manufaktur lan supplier |JNP

Grosir Fashion Musim Dingin Hangat Salju Diantrekake Rhinestone Sheepskin Glitter Boots karo busur

Katrangan singkat:

* Ladies Winter Sabuk Diamond Bow Boots-7775

* Bahan suede sapi kualitas dhuwur, macem-macem warna kanggo sampeyan pilih

* Kulit wedhus kualitas dhuwur ing jero, anget lan nyaman

* Sol anti-slip sing bisa digunakake ing njaba lan ing njero ruangan

* MOQ: 300 pasang

Ukuran: 36-42


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Musim Dingin Klasik kanthi Boots Wanita Diamond Bow:

Iki minangka boot bling gaya klasik.Kepala bunder klasik lan desain tumit sing kurang pas karo struktur sikil manungsa.Konco dekorasi busur padhang sing apik banget, utawa busur ganda, cocok banget kanggo kolokasi mangsa.

Boot bling iki nggunakake kain suede sapi premium lan bisa disesuaikan ing macem-macem warna.Lapisan kulit wedhus sing berkualitas tinggi, bahan sing ramah kulit, kepenak ambegan lan njaga sikilmu anget nalika musim dingin.

Tlapak kasebut skid lan awet.Tlapak karet sing ditiup duwe garis khusus sing nambah genggeman lan gesekan kanggo nyedhiyakake pijakan sing stabil ing salju supaya luwih aman.

Snowboots minangka produk utama kita, lan pabrik kita apik banget kanggo nggawe.Kita ing JNP duwe pengalaman manufaktur pirang-pirang taun, nglayani akeh pelanggan.We are looking for distributor lan yen kasengsem hubungi kita.Kita duwe pengalaman ekstensif kanggo ngatur logo sing dikarepake.

Pabrik Bling Boots
Boots Wulu Anget

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.