. China Grosir Girl Spring Water Proof Putih Cute Bear Women Winter Sleepers Sandal produsen lan supplier |JNP

Grosir Girl Spring Water Bukti Putih Cute Bear Women Winter Sleepers Sandal

Katrangan singkat:

* Sandal beruang sing apik banget —— 10014
* Sandal gambar beruang turu sing lucu, vamp anti banyu, njero mewah
* Desain jempol sing ditutup supaya tetep anget ing mangsa
* Sol anti slip, aman dipakai
* MOQ: 1 Kanggo pasangan
* Ukuran: 36-37 38-39 40-41


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal gambar beruang turu sing apik banget:

Iki minangka sandal bear sing lucu banget, nggunakake gambar bear sing turu, sing populer banget.Akeh toko ing Advertisement, kita duwe pabrik kanggo ndhukung, nomer akeh kiriman, welcome kanggo pesenan.

Gunakake materi EVA, ndhuwur anti banyu, tlapak non-slip, kain plush nyaman, anget lan nyaman.Sampeyan bisa santai sikil sawise dina dawa mlaku.Tetep sikilmu anget.Nyedhiyakake kenyamanan ekstra kanggo sikilmu.Gampang banget kanggo nyandhang, sepatu entheng iki entuk rasa lendhut nalika mlaku.Materi kasebut uga menehi perlindungan kanggo lantai saka goresan, lan tlapak sikil nyerep gangguan nalika mlaku ing lantai.Saliyane daya tahan bantalan, sandal uga nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo tungkak lan sikil.

Iki minangka hadiah pilihan sing apik.Sandal beruang sing lucu iki bakal dadi hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Sandal njero ruangan
Sandal omah
Sandal Beruang Lucu
Sandal Beruang Putih

Sandal beruang sing lucu banget iki kasedhiya ing patang warna, putih, kuning, khaki, jambon.

Sandal Bear

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.