. China Wholesale Women Winter Warm New Design Cat Patte Style Soft Vegan Big Fur Slippers produsen lan supplier |JNP

Grosir Wanita Musim Dingin Anget Desain Anyar Kucing Patte Gaya Soft Vegan Sandal Wulu Besar

Katrangan singkat:

* Sandal Wulu Wanita-9670

* Wulu gedhe kualitas dhuwur, silky lan nyaman

* Tunggal TPR premium

* Sandal omah sing apik

* MOQ: 2 pasang

* Ukuran: 35-36 37-38 39-40


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Sandal super nyaman lan mewah:

Sepatu wulu palsu alus sing dilapisi karo sandal sing dilapisi wulu, desain bungkus ndadekake pasangan gaya sing nyaman lan apik banget kanggo bocah-bocah wadon utawa wanita sing seneng slide sing apik banget lan rasa anget.Sandal sing apik lan elegan cocok kanggo kabeh musim (musim semi, musim panas, musim gugur, musim dingin).Ora gampang tiba.

Kanthi sol non-slip, sol empuk sing kandel nggawe bantalan banget, lan tekstur gelombang midsole EVA menehi perlindungan anti-slip lan kenyamanan sing luwih alus karo busa memori.

Sandal busa memori mewah kanthi gaya busana kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.Sandal sing apik banget iki cocog kanggo santai ing omah, utawa mriksa surat, mlaku-mlaku ing latar mburi / omah, sing uga bakal dadi pilihan sing cocog kanggo kulawarga, kulawarga, kanca, utawa hadiah liburan.

Kasedhiya ing 4 werna, sampurna kanggo wanita saka kabeh umur lan gaya urip.Sepatu sing entheng, anget, anget minangka hadiah sing apik kanggo pacar, garwane, ibu, putri lan wong sing dikasihi sing pengin nyegerake saben dina.Uga sampurna kanggo manten, wanita, lelungan lan kostum liburan sing nyenengake kekeselen.

Sandal Wulu
Sandal alus
Sandal Fashion
Sandal Anget
Sandal Wanita

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.