. China Grosir Wanita Mewah Soft Faux Sheepskin Ankle Green Winter Hangat Salju Luminous Boots produsen lan supplier |JNP

Grosir Wanita Mewah Soft Faux Kulit Domba Ankle Green Winter Warm Snow Luminous Boots

Katrangan singkat:

* Ladies New Winter padhang Boots-5854

* Bahan PU berkualitas tinggi, bahan bercahaya ajaib

* Interior wulu vegan kualitas dhuwur, alus lan nyaman

* Anti-slip tunggal kanggo pangayoman safety

* Sampurna kanggo pirang-pirang kesempatan, hadiah sing paling apik

* MOQ: 50 pasang

Ukuran: 36-42


Detail Produk

Tag produk

Pambuka prasaja lan werna sing beda

Boots Lampu Malam Fashion Musim Dingin:

Boots mangsa iki apik banget ing werna, efek sing cerah, lan banget populer.Desain klasik saka driji sikil bunder pas karo struktur sikil manungsa, lan nyaman banget kanggo nyandhang.

Kain cemlorot warna sing apik banget nggawe boot iki apik banget lan nggawe sampeyan anget nalika tetep apik.Mung ing dhuwur saka tungkak cocog akeh sandhangan collocation, supaya mangsa uga banget modis.

Sol karet anti-slip, kanthi grip super lan kinerja anti banyu.Iku tetep sikil adoh saka tetes banyu nalika lumaku ing dina udan / salju.Sepatu salju wanita musim dingin duwe desain tunggal karet sing ngidini sampeyan mlaku utawa nari ing udan deres tanpa kuwatir babagan slip.

Kita minangka produsen boot profesional.Kanthi kekuatan pabrik, kita bisa ngasilake akeh gaya sepatu bot, kabeh.Kita wis narik investasi.Yen sampeyan pengin dadi stabil lan duwe boots kualitas dhuwur, hubungi kita, bakal ana Staff profesional kanggo mbales pesen.

Tampilan sing apik banget iki ngidini sepatu bot suede iki bisa digunakake ing kebon, blanja, sekolah, lelungan, lan malah dadi hadiah kanggo sedulur lan kanca-kanca.

Boots Luminous
Boots Nightlight

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.