. China Winter Warm Women's Shearling Scuff Slippers produsen lan supplier |JNP

Sandal Shearling Scuff Wanita Anget Musim Dingin

Katrangan singkat:

Sandal Kulit Wedhus–9117

MEWAH kanggo kabeh: 100% kulit wedhus Australia

INDOOR / OUTDOOR: Digawe nganggo TPR tunggal, sepatu omah njero ruangan / ruangan iki awet lan dibangun kanggo nangani dina sing paling sibuk, ing njero ruangan nalika santai ing omah utawa ing njaba kanggo njupuk surat utawa mlaku-mlaku asu.TPR nawakake stabilitas entheng lan kenyamanan ekstra ing sikil.

GAYA SCUFF: Desain sandal scuff sing gampang diselehake iki nyedhiyakake tampilan sing apik banget lan tansah nyaman.

PENGATURAN TEMPERATUR: Tetep anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas - lapisan kulit wedhus sing ambegan kanthi alami nyetel suhu awak dadi campuran sing apik saka terisolasi lan ambegan.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan prasaja

Desain klasik-alus lapisan wulu sheepskin nyata, apik gayane lan elegan.

Kenyamanan sing durung ana sadurunge?Kelembutan kasebut ndadekake sampurna kanggo njaga sikilmu anget, nalika nindakake apa wae bakal nggawe sikilmu krasa nyaman lan anget, 100% kulit wedhus Australia kandel, kerah kulit wedhus sing subur, nggawe sampeyan rumangsa kaya mlaku ing awan.Kulit wedhus uga bisa nyetel suhu kanthi alami.Nalika sampeyan anget, wool ambegan, wicking adoh Kelembapan kanggo njaga kaki garing.Yen luwih adhem, wool anget sanajan telanjang kaki nganti suhu awak normal.

* 100% Bulu Kulit Domba Australia Asli (Shearling) - Ndhuwur: Kulit Suede Sapi

* Kulit wedhus ambegan alami, sandal kulit wedhus nyetel suhu awak.Tetep anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas.

* Sandal kulit wedhus iki nduweni tlapak sing apik kanggo lumaku ing permukaan sing atos;

* Sandal Kulit Domba sing anget, alus, lan nyaman kanthi tlapak sing awet.Tetep sikilmu anget.

Sandal Shearling Scuff Wanita

werna sing beda-beda

Sandal wedhus wol kita minangka sandal multifungsi.Sampeyan bisa nganggo piyama karo sandal ing njero ruangan.Iku nyaman lan sembrono.Mesthi, yen sampeyan pengin metu, sampeyan bisa nganggo sandal multifungsi.Tlapak kasebut uga perawatan non-slip, sing nduweni gesekan dhuwur lan ora gampang ambruk.Kita uga bisa ngatur macem-macem warna.Telung warna iki minangka warna sing paling disenengi para panuku: siji ireng abadi, siji abu-abu frost, lan liyane maron klasik, saben 100%.Kita uga bisa ngatur logo sampeyan dhewe.

werna

Layanan khusus kita

Sepatu kulit wedhus sing apik banget minangka gaya sing apik banget, kanthi ndhuwur kulit sapi sing mbungkus sikilmu kanggo nyedhiyakake anget, alus lan alus.Cedhak karo sampeyan nalika ana ing dalan tengah kutha utawa omah sing nyaman.

Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing layanan khusus lan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kayata ndhuwur, insole, outsole, etc.Kanggo mesthekake yen kita efisien nalika ngobrol.

Pungkasan, kemasan produk bisa disesuaikan, supaya kemasan produk uga duwe ciri pribadi.

For customized ideas, please send inquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal bali menyang sampeyan ing 6 jam, please sabar lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

c
c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.