. China Women Fluffy Cozy Memory Foam Indoor Sandal produsen lan supplier |JNP

Women Fluffy Cozy Memory Foam Sandal Indoor

Katrangan singkat:

Fitur:

* Suede Upper, macem-macem werna kanggo milih saka–9709

* Lining wulu kandel, alus lan nyaman

* Insole busa memori.Springback sing trep

* Non-slip outsole, aman lan awet


Detail Produk

Tag produk

Warna sing beda lan katrangan sing prasaja

Nalika cuaca dadi adhem, sampeyan butuh sandal omah sing anget.Nalika lumaku liwat kamar turu, sijine sandal anget iki.Sikilmu ora adhem maneh ing mangsa iki.

Ndhuwur digawe saka suede lan bisa disesuaikan ing macem-macem warna.Wulu kandel ngebaki sandal.Rasane nyaman banget lan alus.Insole nduweni busa memori sing kandel.Saben dina mulih, nganggo sandal iki, nggawa kekeselen.

Sandal njero ruangan iki kasedhiya ing macem-macem ukuran sing bisa dipilih.Hubungi kita kanggo ukuran sing tepat lan bakal mbantu sampeyan nemokake ukuran sing pas.

Sandal njero ruangan iki alus banget lan alus.Sampurna kanggo nyandhang omah.We duwe pilihan saka sudhut werna kanggo sampeyan milih saka.Biru, jambon, abang, lsp. Yen sampeyan seneng warna kasebut, sampeyan bisa ngubungi kita.Sampeyan uga bisa ngatur LOGO dhewe.Yen sampeyan duwe perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita lan kita bakal menehi balesan sanalika bisa.

9709 (29)

Layanan khusus kita

Kita duwe pirang-pirang taun pengalaman layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Sampeyan bisa milih kanggo ngatur logo, ing sawijine utawa pad ndhuwur.Bahan uga bisa disesuaikan.Mesthi wae, sampeyan uga bisa ngatur warna supaya cocog karo warna sing disenengi.Ukuran khusus uga kasedhiya.

Pungkasan, kemasan produk bisa disesuaikan, supaya kemasan produk uga nduweni karakteristik pribadi.

For customization ideas, send an enquiry or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, mangga ngenteni kanthi sabar, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.