. China Women Fluffy Indoor Vegan Fur Slippers Custom Logo produsen lan supplier |JNP

Women Fluffy Indoor Vegan Wulu Sandal Custom Logo

Katrangan singkat:

* Desain pita siji sikil mbukak fuzzy–9122

* Wulu tiruan vegan berkualitas tinggi , swatch warna 35 kanggo sampeyan pilih

* Insole warna sing cocog karo bulu karang alus

* Insole busa memori, alus lan nyaman

* Wedge diunekake outsole karet kanggo njero ruangan lan njaba


Detail Produk

Tag produk

Katrangan prasaja

Nalika mangsa kadhemen nyedhaki, gaya slide klasik kanthi desain tali siji, iku sandal omah sing sampurna, sing bisa dicocogake karo sandhangan omah, piyama utawa jas jubah.

Lapisan bulu karang sing ambegan alus, sing bisa njaga sikilmu nyaman lan nyaman.Apa sampeyan ora nganggo alas kaki utawa nganggo kaos kaki, sampeyan bisa nikmati sandal ngarep wulu buatan sing nyaman lan alus. sikilmu butuh sepasang sandal sing alus supaya tetep anget.Deleng sandal wol kita.Penampilan kasebut modis lan nduweni rasa desain.Upper nggunakake wulu terwelu imitasi, kang banget kandel lan Gamelan.Bantal tengah digawe saka Short Plush sing apik banget lan sawijine kontak sikil alus banget.Tlapak sepatu digawe saka karet lan wis diolah kanthi anti-slip, lan bisa nahan lantai sing teles lan adhem. Insole keliling uga mewah, desain banget.

Wanita Fluffy Vegan Wulu Sandal

We duwe nomer akeh werna kanggo jinis sandal kanggo ngatur.Sandal sing empuk uga nduweni werna sing beda.Pelanggan bisa DIY warna sing cocog.

C

Layanan khusus kita

Kita nawakake kustomisasi sing bisa ngatur logo, bahan, warna, lan ukuran dhewe.

Sampeyan bisa ngatur Logo ing pad tengah utawa ing tlapak sepatu.

Packaging produk kita uga kasedhiya minangka selaras.

Any of your thoughts, please email us at Amanda@jnpfootwear.com

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 6 jam, Tahan kenceng, kita bakal nggawe manawa kita bali menyang sampeyan kanthi cepet.

F
c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.