Women Fluffy Indoor Vegan Wulu Sandal Custom Logo

Katrangan singkat:

*Desain pita siji sikil mbukak kabur–9122

* Wulu tiruan vegan kualitas dhuwur , swatch warna 35 kanggo sampeyan pilih

* Insole warna sing cocog karo bulu karang alus

* Insole busa memori, alus lan nyaman

* Wedge diunekake outsole karet kanggo njero ruangan ruangan lan


Detail Produk

Tag produk

Katrangan prasaja

Nalika mangsa kadhemen nyedhaki, gaya geser Klasik kanthi desain tali siji, iku sandal ngarep sing sampurna, sing bisa dicocogake karo sandhangan omah, piyama utawa jas jubah.

Lapisan bulu karang sing ambegan alus, sing bisa njaga sikilmu nyaman lan nyaman.Apa sampeyan ora nganggo alas kaki utawa nganggo kaos kaki, sampeyan bisa nikmati sandal ngarep sing wulu buatan sing nyaman lan alus.Coba deleng sandal wol kita.Penampilan kasebut modis lan nduweni rasa desain.Upper nggunakake wulu terwelu imitasi, kang banget kandel lan Gamelan.Bantal tengah digawe saka Short Plush sing apik banget lan sawijine kontak sikil alus banget.Tlapak sepatu digawe saka karet lan wis diolah kanthi anti-slip, lan bisa nahan lantai sing teles lan kadhemen. Perimeter insole uga mewah, rasa desain banget.

Women Fluffy Vegan Fur Slippers

We duwe nomer akeh werna kanggo jinis sandal kanggo ngatur.Sandal sing empuk uga nduweni werna sing beda.Pelanggan bisa DIY cocog warna.

C

Layanan khusus kita

Kita nawakake kustomisasi sing bisa ngatur logo, bahan, warna, lan ukuran kita dhewe.

Sampeyan bisa ngatur Logo ing pad tengah utawa ing tlapak sepatu.

Packaging produk kita uga kasedhiya minangka selaras.

Sembarang pikirane, please email kita ing Amanda@jnpfootwear.com

Kita bakal mangsuli sampeyan ing 6 jam, Tahan kenceng, kita bakal nggawe manawa kita bali menyang sampeyan kanthi cepet.

F
c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita.