. China Women Pink Winter Closed Toe Comfy Home Sandal produsen lan supplier |JNP

Sandal Ngarep Nyaman Musim Dingin Jambon Wanita

Katrangan singkat:

* Kain wulu Teddy, cocok kanggo musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin–9996

* Teddy lining plush, alus lan nyaman

* Kandel - Sol karet, tahan aus lan tahan skid

* Cocog kanggo panggunaan saben dina ing kamar turu, ruang tamu, kantor, apartemen, lsp

 


Detail Produk

Tag produk

Werna beda lan katrangan sing prasaja

Sandal omah iki nduweni sol karet sing kandel sing ora licin lan awet.Ngaso sikil nganggo kain wulu Teddy sing alus lan nyaman.

Cocog kanggo kamar turu, ruang tamu, kantor, apartemen lan panggunaan saben dina.Mbebasake sikil saka sepatu hak dhuwur lan sepatu kerja lan ngaso ing pungkasan dina.Apa sing paling nyenengake nalika mulih sawise dina sibuk?

Secangkir kopi utawa sepasang sandal sing nyaman, adem, alus bisa cepet ngilangi rasa kesel ing sikil, supaya awak dadi santai.

Sandal njero ruangan iki bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna.Jambon, putih, ireng lan liya-liyane.Sampeyan bisa hubungi kita karo werna sing disenengi, lan kita bakal mangsuli pitakonan sampeyan sanalika bisa.

9996定制 Logo

Layanan khusus kita

Kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan wis ngrampungake produk sing disesuaikan kanggo akeh pelanggan.Kanthi kemampuan kustomisasi sing diwasa, sampeyan bisa yakin manawa pilihan sing wani, percaya karo kekuwatane.

Kustomisasi kasedhiya:

1. Logo khusus: Insole, Outsole, Ndhuwur, lsp

2. Bahan khusus: Kulit wedhus, wol tiruan, rambut kelinci tiruan, manik-manik, lsp

3. Werna khusus: jambon, ireng, abu-abu, lsp

4. Ukuran khusus: ukuran sing beda-beda, ukuran Eropa lan Amerika

5. Kemasan sing disesuaikan: kothak sepatu, tas plastik, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan kemasan Logo

Please contact us if you have customized ideas. Send enquiries or email to Amanda@jnpfootwear.com.

Kita bakal mbales sampeyan ing 6 jam, sabar, kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.

c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.